Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj nam prinaša Venera?

10. 3. 2017; 08.30
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, astrologinja
ljubezen, srce

Obujali boste spomine na staro ljubezen. foto: profimedia

Venera, najlepši in najsvetlejši planet, viden s prostim očesom, v astrologiji predstavlja ljubezen, srečo, lepoto, harmonijo in blagostanje. Svoje najboljše lastnosti izrazi, če je v Biku ali Tehtnici.

Med 4. marcem in 15. aprilom (40 dni) bo retrogradna, vpliv pa bomo čutili vse do 18. maja.

V tem obdobju boste pogosto obujali spomine na svojo staro ljubezen. Pesem na radiu vas bo spomnila na lepe trenutke v dvoje in obudila nostalgična čustva. Na FB-ju boste med ponujenimi stiki zagledali njen/njegov profil, čeprav ne prijateljujeta (več). Naključna srečanja se bodo dogajala nepričakovano v vsakdanjih situacijah. Morda boste sami začutili močno željo po vnovičnem srečanju. Čustva bodo spet vzplamtela, dolgo zatajevana strast bo oživela, a "happy enda" v tej zgodbi ne bo. Na koncu boste na pogorišču ljubezni ostali sami z grenkobo v srcu. Največ srečanj se bo dogajalo med 18. in 25. marcem. Romantična Venera v Ribah bo 3. aprila zidala gradove v oblakih in živela pravljico, a že 8. aprila bo kvadrat Venere in Saturna končal idilo.

Ljubezni, ki se bodo začele v tem času, bodo polne strasti, a nesrečne, tajne in prepovedane. Če bi kdaj postale legalne, bi izgubile svoj žar in ljubezenska magija bi izginila. Če ste v taki zvezi, se ne odločajte brezglavo in ne podpisujte ločitvenih papirjev.

Začenjale se bodo tudi karmične zveze, pri katerih bo že na prvi pogled jasno, da ne sodita skupaj, a zveze kljub trpljenju in dramatičnim odnosom ne bosta mogla prekiniti.

Za osamljene predstavlja retrogradna Venera obdobje neizpolnjenih želja. V ustaljenih partnerskih odnosih bo manj harmonije.

Venera vpliva na denarne tokove. Že Venera v Ovnu ni dober pokazatelj, retrogradnost pa je sploh opozorilo pred tem, da bi si izposojali denar oz. najemali kredite, čeprav nam bo šlo v tem času z denarjem precej na tesno. Izognite se temu, da bi podpisovali kupoprodajne pogodbe in kupovali stvari večjih vrednosti.

Ne začenjajte nove ljubezenske zveze. Hodite na zmenke, a ne poglabljajte odnosa. Pustite, da se vaš bodoči partner v tem času najprej dokaže in izkaže. Sklenitev zakonske zveze v času retrogradne Venere prinaša nesrečen zakon.

Tudi nakupi modnih oblačil, umetniških slik in pohištva niso priporočljivi. Prav tako se ne odločite za drastično spremembo barve ali dolžine las, ker bi vam bilo kmalu žal.

Posebno opozorilo velja za vse tiste, ki imate podznak, Sonce, Mars in/ali Venero v Kozorogu, Ovnu, Raku ali Tehtnici. Svojo astrološko karto si lahko brezplačno in brez registracije izračunate tukaj. 

Preberite še, kakšna so posamezna znamenja, kadar so jezna. Kliknite tukaj.

prejšnji članek
Resnična zgodba: Bitka za življenje malega slovenskega fantka
Zdravje
Resnična zgodba: Bitka za življenje malega slovenskega fantka
naslednji članek
Tajda Lekše: Nekoč znana voditeljica, kaj se danes dogaja z njo?
Svet slavnih
Tajda Lekše: Nekoč znana voditeljica, kaj se danes dogaja z njo?