stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

10 najslabših daril za valentinovo

13. 2. 2020; 03.00
Avtor: D. B.
kuža in mucek

kuža in mucek foto: profimedia

Želite presenetiti svojo partnerico? Nikar ji ne podarite tega!

Želite za valentinovo presenetiti vašo partnerico s posebnim darilom, ki bo opisalo vašo ljubezen? Bodite previdni pri izbiri darila, da ne boste dosegli nasprotnega učinka. Glede na to, da so moški in ženske popolna nasprotja, morate vedeti, katera darila so na tako imenovani črni listi.

Objem

Če sta se s partnerico pogovarjala o darilu in ste izvedeli, da je skromna in da si ne želi ničesar drugega kot vaše ljubezni, temu nikar ne nasedajte. Najslabše, kar lahko naredite, je, da se pojavite pred njo praznih in razširjenih rok, pripravljeni na objem in poljub.

Knjiga za samopomoč 

Morda vam zveni zabavno in koristno, a je to pravzaprav popolnoma napačno darilo, s katerim lahko užalite partnerico. Raje poiščite novo romantično darilo.

Facebook aplikacije, s katerimi izkazujete ljubezen 

Čeprav zveni simpatično, ni niti najmanj romantično, ampak je to dejanje predvsem rezultat vaše lenobe. Če vam ni vseeno za partnerico, se potrudite in naredite malo več kot le dva klika z miško.

Darila, povezana s hujšanjem

Kilogrami so zelo občutljiva tema vsake ženske, in če ste po naključju ujeli, da si vaša partnerica želi CD z vajami Cindy Crawford ali odlične zeliščne tablete za hujšanje, poleg katerih dobite še kremo proti celulitu, verjemite, da to ni darilo, ki bi si ga ženske želele za valentinovo.

Hišni ljubljenček 

Živo bitje je velika obveznost, ki zahteva veliko skrbi in pozornosti. Če pred tem niste resno govorili s partnerico o tej temi, ne bodite neodgovorni, saj lahko papagaj, pes ali mačka z veliko rdečo mašno hitro končajo kot vaš ljubljenček ali še slabše - v zavetišču.

Pisarniški pribor

Tega zares ni potrebno podrobno pojasnjevati ... Škarjice, lepilni trak, svinčnik ali flomaster raje kupite sosedovim otrokom za v šolo, ne pa partnerici na dan zaljubljenih.

Bonboniere

Bonboniera Anton Berg Luxury gold. foto: Kompas Shop

Bonboniere v obliki srca z napisom 'ljubim te' ali 'potrebujem te' so že obrabljeno darilo, ki nam pove, da se nekdo sploh ni potrudil.

Enaki flanelasti pižami 

Valentinovo bi moralo biti romantičen, pa tudi strasten dan, na katerega ne bomo nikoli pozabili. Mehke pižame naj počakajo na petindvajseto obletnico zakona.

Pribor za depilacijo

To darilo je lahko žaljivo. Dlake so poleg kilogramov največji sovražnik žensk, zato jih na najbolj romantičen dan v letu raje ne omenjajte.

Zabavno ali smešno darilo

Morda se vam in vašim prijateljem zdi zelo simpatično, da partnerici podarite palico, ki 'ubije' smrčanje, ali vzglavnik, ki oddaja zvoke, podobne 'izpušnim plinom', a to je eno najslabših daril. Raje ga shranite za svoje prijatelje ali neko drugo, manj romantično situacijo.

prejšnji članek
Slovenska manekenka potrdila, da je postala mamica
Svet slavnih
Slovenska manekenka potrdila, da je postala mamica
naslednji članek
Letos kroži veliko število različnih virusov gripe
Zdravje
Letos kroži veliko število različnih virusov gripe