profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kratek test, ki pove veliko o vaši osebnosti!

30. 1. 2017; 07.30
Avtor: D. B.
pest

foto: Zajem zaslonske slike

Obstaja veliko različnih testov, v katerih človeško osebnost povezujemo z delovanjem telesa – dlanmi, zapestji, prsti, nohti ...

Test, ki veliko pove o vas, temelji na načinu, s katerim stisnete pest. Z njegovo pomočjo lahko odkrijete vaše določene osebnostne lastnosti. 

Kako torej stisnete pest, če vas nekdo prosi, da to naredite? 

foto: Zajem zaslonske slike

Odgovori:

1. Želite pomagati ljudem tudi takrat, ko to za vas ni ugodno. Vedno iščete nova znanja, izkušnje, ste izjemno energični in nekoliko nestrpni. Ste neustrašen avanturist, ki pogosto pozabi, da tudi sam potrebuje zaščito in pomoč.

V življenju sta vam pomembni priznanje in sprejetje, saj se pogosto soočate z ljudmi, ki izkoriščajo vašo dobroto. Kljub temu vedno znova tvegate in nad ljudmi zlepa ne obupate. Še naprej pazite in ščitite tiste, ki izkoriščajo vašo plemenitost, drži pa, da sščasoma tudi sami postanete previdnejši. 

foto: Zajem zaslonske slike

2. Ste komunikativni in privlačite različne ljudi. Prijateljem je všeč vaša iskrenost in duhovitost. Prepričani ste sami v sebe, imate izjemno razvit občutek za samospoštovanje in ste dober vodja. Drznih odločitev ne sprejemate zaradi strahu pred neuspehom, saj lahko poraz škodi vaši samozavesti.

Pogosto potrebujete vzpodbudo in pohvalo. Pomembno je, da ne prenehate verjeti vase, tudi če o vas ne govorijo, kako zelo dobri ste. Povsem mogoče je, da se preprosto nahajate med ljudmi, ki so ljubosumni na vaš uspeh.

foto: Zajem zaslonske slike

3. Ste izjemno kritičnega duha in se lepo izražate, a ste nekoliko sramežljivi, zaradi česar težko izrazite te vaše osebnostne lastnosti. Mnogi vas dojemajo kot tiho in nekomunikativno osebnost. Ste natančni in pedantni ter včasih od sebe zahtevate preveč, kar pripelje do nepotrebnega nemira. Ste pronicljivi in ne želite porušiti svoje notranje harmonije. Ljudje se ob vas dobro počutijo.

Včasih ste zelo žalostni, saj menite, da ne morete kar tako zgraditi odnosov in se z lahkoto privadite na nove ljudi in timov ali družbe. Ne jemljite si tega k srcu. Potrudite se, da boste postali bolj fleksibilni in družabni in tudi ljudje, ki so se bali pristopiti, bodo spremenili svoje razmišljanje.

prejšnji članek
Neda Ukraden izgubila vse, danes izjemno uspešna
Svet slavnih
Neda Ukraden izgubila vse, danes izjemno uspešna
naslednji članek
En teden za prehlad: odštevanje do ozdravitve
Zdravje
En teden za prehlad: odštevanje do ozdravitve