stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Resnična zgodba: Obsedena s seksom

13. 1. 2017; 08.00
Avtor: A.K.
Par, zveza, partnerja, ljubezen, odnos

foto: Profimedia

Moj mož me je prepričal, da sem obsedena s seksom.

Šla sem celo na skupino zasvojenosti s seksom preden sem ugotovila, da z mojim seksualnim apetitom ni prav nič narobe.

Moja zgodba gre nekako takole:

Moj nekdanji mož mi je dolgo časa govoril, da sem odvisna od seksa. V letu 2013 sem z njim seksala petkrat, v letu 2014 pa štirikrat. Seksa pa sem si želela večkrat. Odvisnica od seksa. Predolgo je trajalo, da sem dosegla orgazem. Še ko je šel dol in me oralno zadovoljil, je trajalo 20 minut, da sem doživela orgazem. Odvisnica od seksa. Gledala sem pornografijo in ogromno masturbirala, saj sem imela dolgočasno in sušno spolno življenje. Odvisnica od seksa. Prosila sem za seks. Namigovala sem na seks. V bistvu sem prav rotila za seks. Grozila sem, da bom končala najino razmerje zaradi seksa. Odvisnica od seksa.

Začela sem hoditi na skupino zasvojenosti s seksom in sledila sem programu z 12 koraki. Sestankov sem se udeleževala mesece. Opazovala sem vse te moške in ženske v skupini, ki jih je bilo sram njihovega spolnega apetita in tega, da se doma nikakor niso mogli zadovoljiti. Tam ni bilo nobenih spolnih deviantov ali udeležencev z odreditvijo sodišča. Bili so le ljudje, ki so jih partnerji ali soprogi poslali tja na terapijo. Počutila sem se še slabše, morala sem ohraniti abstinenco in moje razmerje se še vedno ni nič izboljšalo.

Doma sem poslušala, da sem slaba oseba zaradi moje izrazite seksualnosti. Od moškega, ki seksualnosti sploh ni imel. Uporabljal je grde besede, »debela«, »nagravžna« in »ogabna«, ko me je opisoval. To je resnično škodovalo moji samozavesti. Poniževanje zaradi videza mojega telesa je bilo res grozno, ampak poniževanje zaradi želje po seksu pa bi moral biti z zakonom prepovedan prekršek.

Takrat sem ugotovila, da je to navadno sranje. Vprašala sem moža, zakaj si nikoli ne želi seksa in odgovoril mi je, da ga to pač ne zanima. Potem sem ga vprašala, če se sam zadovoljuje in je rekel, da ne. Ni imel potrebe po tem, niti interesa.

Takoj sem zapustila program, saj sem ugotovila, da je težava v pomanjkanju spolnega apetita pri mojem možu in ne v moji odvisnosti od seksa. Odločila sem se, da je edina stvar, ki se je bom sramovala ta, da sem bila tako dolgo v takšni zvezi, ki mi je samo škodovala. Nisem obsedena s seksom. Sem ženska z zdravim spolnim apetitom.

Ko si najdeš takšno osebo, ki ima tak spolni apetit kot ti, se nikoli več ne sramuješ samega sebe. Seks je nekaj normalnega in zabavnega. Lahko te nauči veliko stvari o sebi. Nehajte se obremenjevati s sramovanjem seksa in se začnite ljubiti. Moj novi partner je pravi moški zame. Pozna me do potankosti in pozna vse moje orgazmične gumbe.

Zdaj sem končno lahko spet jaz, morda malce čudna, ampak ženska z zdravim spolnim apetitom, ki lahko doseže orgazem kadarkoli.

Če lahko karkoli naučim ženske po vsem svetu je to, da se vedno lahko ponosne na to, kar ste, obsedenke s seksom ali ne.

prejšnji članek
Zdravilni učinki zelenega čaja
Zdravje
Zdravilni učinki zelenega čaja
naslednji članek
S to vajo se rešite odvečnih kilogramov in celulita
Zdravje
S to vajo se rešite odvečnih kilogramov in celulita