benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Kaj ženske zamerijo moškim?

12. 9. 2016; 09.14
Avtor: C. R.
par pogovor kavarna
Moški in ženske imajo različne poglede na življenje in na ljubezensko razmerje.

Vsako žensko moti in jo prizadene, če njen dragi ne opazi, koliko truda je vložila v dekoracijo in urejanje njunega doma. Ženske nikoli ne bodo razumele, kako moški tega ne opazijo oziroma kako to, da temu, kadar vendarle opazijo, ne pripisujejo velikega pomena. Prepričane so, da moški nimajo občutka za slog in ne cenijo njihovega truda. Prav tako jih moti, če njihov dragi ne opazi nove pričeske ali čevljev.

Po drugi strani pa težava nastopi tudi, kadar moški to vendarle opazi in jih pohvali. Ženske namreč menijo, da je njihov partner zagotovo naredil neko napako, ki jo želi s komplimenti popraviti.

Ženske so rade samostojne in o vsem želijo odločati same, a po drugi strani ne marajo niti moškega, ki se takoj strinja s tistim, kar povedo. Prav tako jim ni všeč, kadar jih partner po telefonu ne pokliče nekaj dni, saj so prepričane, da je nekaj narobe, oziroma da je skočil čez plot. Ženske so namreč prepričane, da se moški bojijo odgovornosti in resne zveze.

Ženske niso navdušene, kadar moški ne da veliko na svoj videz in osebno higieno. A po drugi strani jih moti tudi, kadar se pretirano ukvarja s svojim videzom, saj menijo, da je v tem primeru homoseksualec.

In kaj svetujemo moškim? Kaj drugega reči, kot da je dobro vsako potezo ali izjavo večkrat premisliti. Komplicirano, ali ne?

prejšnji članek
Slovenska voditeljica zdaj tudi uradno o tem, kar se je dolgo govorilo
Svet slavnih
Slovenska voditeljica zdaj tudi uradno o tem, kar se je dolgo govorilo
naslednji članek
Ne gane ga Usodno vino, o zvezdniku serije pa vse najboljše!
Svet slavnih
Ne gane ga Usodno vino, o zvezdniku serije pa vse najboljše!