stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Kateri tip ženske ste?

11. 9. 2016; 08.00
Avtor: A.K.
ženska
Odvisno od tega, kakšen tip ženske ste, bo moški ravnal z vami. Prav tako je pomemben tudi vtis, ki ga o sebi pustimo na moškemu.

Ženska, ki zelo razkriva svojo seksualnost.
Na prvem zmenku veliko govorite o seksu. Nosite oblačila, ki so zelo kratka in razkrivajo noge, prsi, hrbet… Morda celo malce preveč razkrivate vašo seksualnost. Od moškega neprestano zahtevate komplimente. Po drugem zmenku moškega že povabite k sebi. Ta vam sicer obljublja le crkljanje, vendar zagotovo končata v postelji. Že na tretjem zmenku se obleče v črno čipkasto spalno srajčko, ki ne prepusti nič moški domišljiji. Iskra med vama izginja…

Ženska, za katero se bo moški hudo namučil preden jo dobi.
Subtilno zapeljujete moškega in razkrivate svojo strast z govorico svojega telesa. Razkrivate samo eno izmed svojih lastnosti. Oblečete se v nekaj, kaj je le delno prozorno. Vaša seksualnost je del vaše osebnosti in ne deluje nenaravno. Ohranjate interes moškega in mu vračate komplimente, tako pa se tudi on počuti, da je »v igri«. Prozorno, črno in čipkasto spalno srajčko pustite na vidnem mestu svoje kopalnice in tako pustite moškemu, da lahko sam uživa tudi v svoji domišljiji. Strastno se poljubljate pred vrati, zelo si ga želite spustiti notri, vendar obvladate svoje želje in se poslovite s poljubom pred vrati. Iskra ne ugasne, začne divje goreti.

prejšnji članek
Razkrite lepotne skrivnosti Cindy Crawford
Moda&Lepota
Razkrite lepotne skrivnosti Cindy Crawford
naslednji članek
Resnice in zmote o mleku
Zdravje
Resnice in zmote o mleku