franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Razkrita skrivnost prekrivanja podočnjakov

23. 8. 2016; 02.30
Avtor: A.K.
paradižnik limona
Najboljša novica je, da si čahko serum proti podočnjakom pripravite kar sami doma, vsebuje pa le 2 sestavini, ki jih gotovo hranite v hladilniku.

Ko ženske presežemo svoja brezskrbna 20.leta, se počasi začnemo soočati z gubami. Kot da to še ni dovolj, pa moramo boriti še z grdimi podočnjaki, ki kar nočejo izginiti z naše kože.

Kot preventivo moramo izpostaviti, da je potrebno piti veliko vode, spati na hrbti in seveda uporabljati domači serum proti podočnjakom.

Pozor: Ta serum ne sme priti v stik z očmi, z blazinicami prstov ali z vato ga nanesite le na podočnjake. V kolikor pomotoma pride v stik z očmi, nemudoma temeljito izperite z vodo.

Potrebujete:

- pol limone
- 1 rezino paradižnika ali 1 češnjevec

Postopek:

V posodici zmešajte sok paradižnika s sokom limone. Naj vas ne skrbi za semena paradižnika. Dobro očistite obraz pred nanosom. Pomočite vato v serum in ga nanesite na področje podočnjakov – pazite, da vata ne zaide v oko. Ponovite postopek, če imate občutek, da niste nanesli dovolj seruma. Pustite ga delovati na koži približno 15 minut, nato pa izperite z vodo in nanesite vlažilno kremo.

Zakaj ga sploh priporočamo?

Limona vsebuje antioksidante in vitamin C, ki posvetli kožo, paradižnik pa prav tako vsebuje antioksidante in vitamine B1, B2, B3, B6, A in K. Rezultat obeh sestavin je fantastični serum, ki resnično pomaga, da zmanjšamo ali se celo znebimo podočnjakov in negujemo nežno področje okoli očesa.

prejšnji članek
Tega o zobni pasti še niste vedeli!
Moda&Lepota
Tega o zobni pasti še niste vedeli!
naslednji članek
Ta hladna juha je letošnji naj poletni recept
Kulinarika
Ta hladna juha je letošnji naj poletni recept