stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Bleščeč nasmeh zagotavlja 100 odstotno uspešnost!

2. 3. 2017; 12.20
Avtor: Oglasno sporočilo
Bleščeč nasmeh_ profimedia-0006092444

foto: Profimedia

Prešeren nasmeh na obrazu kaže naše zadovoljstvo in izraža tisti poseben občutek miru in notranje sreče. Takšen nasmeh pride na plan v vsej svoji veličini, ko smo zaljubljene. Se še spomnite, kako je bilo, ko so vas obletavali metuljčki ...

Imate zmenek in ne veste, kaj bi oblekle? Kam bi peljale svojo boljšo polovico na romantično druženje v dvoje? V mislih imate polno vprašanj in kar naenkrat niste več tako zelo samozavestne, kot ste bile še nekaj ur prej ...

Pozabite na nepotrebne skrbi. Samozavest si zagotovite s prvim vtisom. Kako, se boste vprašale? Nič lažjega! S pokončno držo si seksi prvi vtis na zmenku zagotovite z bleščečim nasmehom. Je za prvi vtis dovolj le bleščeč nasmeh? Seveda! Saj izraža neustavljivo privlačnost! S pomočjo Aquafresh pomočnika za bleščeč nasmeh je vse lažje. Saj je smeh pol zdravja in v družbi prešernih nasmehov ste lahko brez skrbi, samozavestne in romantično razpoložene.


Hitite na zmenek?

Zdaj veste! Ko imate romantični zmenek v dvoje, ne smete biti v dvomih. Naj bo samozavestna drža vaše vodilo! In samozavestne ste lahko s pomočjo zobne paste Aquafresh Intense Clean z dvojnim delovanjem pri čiščenju zob, ki daje odličen občutek zaščite, v primerjavi z običajno zobno pasto, ki ne mine. Za romantični zmenek v dvoje si morate namreč zagotoviti svež dah, ki traja dlje kot z običajno zobno pasto. Koliko dlje, boste vprašale. Ne skrbite. Optimizem je na prvem mestu! Vaš zmenek in z njim vaš svež dah, bo trajal toliko časa, kot boste hotele! Saj veste, drage dame, vse je v naših, ženskih rokah – usodo krojimo me, z bleščečim nasmehom na obrazu!

Je potrebno umivati zobe po vsaki jedi?

Najbolje je, da si umijete zobe po vsaki glavni jedi oziroma vsaj dvakrat na dan, zjutraj, ko vstanete, in zvečer, preden greste spat. Tako da jih ni potrebno umivati po vsaki jedi, na primer po obroku sadja ali zelenjave lahko ščetkanje brez slabe vesti opustite.

Zelo pomembno pa je po zaužitju mehke in lepljive hrane takoj uporabiti zobno ščetko in zobno pasto, ki zagotavlja intenzivno čiščenje. Če zobe ne očistimo eno do dve uri po zaužitju takšne hrane, se ustvarijo idealni pogoji za nastanek bakterij, ki lahko povzročijo karies. Tega pa si res ne želimo! Saj se nam vendar mudi na zmenek. Za samozavestno držo pa potrebujemo bleščeč nasmeh! 

Intenzivna čistoča!

Zobna pasta Aquafresh Intense Clean z dvojnim delovanjem pri čiščenju zob v težko dostopnih mestih, v primerjavi z običajno zobno pasto, daje odličen občutek zaščite, ki ne mine. Z njeno uporabo bodo vaše dlesni bolj zdrave, zobje močnejši, vaš dah pa bo ostal svež cel dan. Aquafresh Intense Clean Deep Action z edinstveno peno, ki vsebuje 5-krat manjše čistilne mikrokristale, ki prodrejo do predelov med zobmi, zagotavlja vrhunsko čiščenje na težko dostopnih mestih v primerjavi z običajno zobno pasto.

Čistilni mikrokristali v Aquafresh Intense Clean Lasting Fresh pa polirajo površino zob in zagotavljajo vrhunsko čiščenje in občutek svežine, ki traja v primerjavi z običajno zobno pasto tudi do 8-krat dlje. 

prejšnji članek
Kaj se zgodi z vašim telesom med postenjem?
Zdravje
Kaj se zgodi z vašim telesom med postenjem?
naslednji članek
Verjetno jo imate doma: Vas res lahko ubije v 15 minutah?
Zdravje
Verjetno jo imate doma: Vas res lahko ubije v 15 minutah?
#obraziavenija
obraziavenija