Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Končno razkrito: 8 lepotnih skrivnosti princese Diane

26. 12. 2016; 12.01
Avtor: D. B.
Diana Frances Spencer

foto: Profimedia

Od modre barvice za oči do kratke pričeske - Lady Di je vedno navdušila.

Princesa Diana je bila modna ikona 20. stoletja. Za vsak njen korak, pa tudi za vsako spremembo videza, je vedel ves svet. 

Njena vizažistka Mary Greenwell je nekoč dejala, da je princesa razumela moč pričeske in ličila za ustnice ter da tega ne bi smeli nikoli podcenjevati. Zato se je lepa princesa vedno držala osmih lepotnih pravil, poroča Zadovoljna.hr. 

1. Pravilna nega obraza bi morala biti del vsakodnevne rutine. Diana je to vedela, zato je vsak dan čistila svojo kožo s čistilnim tonikom ter uporabljala kremo za obraz in vlažilni serum.

2. Vedno se naspite. Kakovosten spanec je bil za princeso obvezen, saj je vedela, da koža zaradi pomanjkanja spanca postane bleda in utrujena.

3. Pri vsem bodite zmerni. Ko je začela sodelovati z vizažistko Mary Greenwell, je Diana zmanjšala količino popitih alkoholnih pijač, zaradi česar je bila njena koža videti bolj zdrava.

4. Imejte prepoznaven make up. Diana je svoj značilen videz dosegla z nanosom kreme za obraz in s podlago v istem odtenku, kot je bila barva njene kože. Nato je s korektorjem osvežila področje pod očmi, dodala je še maskaro in ličilo za ustnice.

5. Nikoli ne uporabljajte barvice za oči v istem barvnem odtenku, kot so vaše oči. Diana je pogosto uporabljala modro barvico za oči, po tem ko je spoznala Greenwellovo, pa ga je prenehala uporabljati. Takšna barvica namreč ne bo poudarila vaših oči. 

6. Maskaro nanašajte od korena trepalnic. Vedno, ko se je Diana sama naličila, je maskaro nanašala od korena svojih trepalnic.

7. Preden odidete od doma, nanesite svoj najljubši parfumom. Princesa je vedno uporabila parfum kot končni pečat njenega videza.

8. Pri pričeski tvegajte. Ko so princeso leta 1990 fotografirali za časopis Vogue, je Diana od frizerja Sama McKnighta zahtevala, da skrajša njene lase. Danes se spominjamo princese predvsem s kratko pričesko, ki je takrat presenetila Britance.

prejšnji članek
FOTO: Najboljši tuji dekolteji leta 2016
Svet slavnih
FOTO: Najboljši tuji dekolteji leta 2016
naslednji članek
FOTO: Visoko noseče zvezdnice, ki rade pozirajo gole
Svet slavnih
FOTO: Visoko noseče zvezdnice, ki rade pozirajo gole
#obraziavenija
obraziavenija