Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Pričeske brez truda

30. 5. 2016; 10.30
Avtor: Tjaša Kokalj Jerala/Fatalna
nicole kidman
Pričeska mora biti videti narejena brez pravega truda.

Ne glede na to, ali boste odšli na poroko, na kakšen glasbeni festival, ženski večer v mestu ali pa se boste zgolj odločili, da bi malce eksperimentirali, v ospredju so romantične in malce neurejene pričeske – kitke, za katere ni potrebno, da so popolne, prav tako tudi fige, ki morajo biti bolj sproščene, ali pa lahkotni kodri. Vse govori o sproščenosti, pričeska mora biti videti narejena brez pravega truda.

FIGA

Nič več tako zategnjene fige, da vas bo od nje bolelo lasišče še nekaj dni, to pomlad bodo v ospredju romantične in sproščene fige. Zelo priljubljena bo figa ob strani ali pa popolnoma na vrhu glave, ki jo lahko okrasite s kakšnimi cvetlicami. Sicer pa si najprej lahko spletete trenutno prav tako zelo priljubljeno kito, ki jo nato povežete v sproščeno figo. Krasna pričeska za bolj romantične priložnosti, kot je na primer poroka.

VALOVI NA SREDINI

Če imate dolge lase in jih nikakor ne uspete ukrotiti, vam jih to pomlad niti ne bo treba. Razdelite jih na prečo in z likalnikom na rahlo nakodrajte le sredinski del las. Nastala bo zanimiva boemska pričeska, ki jo lahko popestrite s kakšnim obročem za lase. To je tudi zelo lepa pričeska za kakšno bolj posebno priložnost.

KITKE

Romantične kitke so še vedno v ospredju. Spletite si francosko kito ali pa le nekaj majhnih in tankih kitk, že te bodo naredile spremembo v vaši pričeski. Odlična frizura za kakšen glasbeni festival ali pa za sproščeno popoldne v mestu. Ne pozabite na lasne dodatke!

SPROŠČENI KODRI

Bogati kodri se še ne bodo poslovili, saj je volumen že od nekdaj seksi in zelo zaželen. Ko z likalnikom ali kodralnikom ustvarite kodre, jih malce popršite z lakom za lase, nato pa glavo vrzite naprej in jih le s prsti razčešite. Če bodo kodri še vedno malce sprijeti skupaj, jih na rahlo počešite s krtačo za lase. In seveda ne pozabite na konice, da ne bodo suhe – na njih kanite nekaj olja.

ČOP

Visok ali nizek, čop je bil še vedno rešitelj, ko ste imeli slab dan za pričesko ali pa se vam še malce mastnih las ni ljubilo umivati. Pri visokem čopu svetujemo, da nagnete glavo naprej in v takšnem položaju zajamete lase v čop, pri nizkem pa najprej uporabite suh šampon, ki bo poskrbel za odvečno maščobo na lasišču.

prejšnji članek
42-letna manekenka z najstnikom
Svet slavnih
42-letna manekenka z najstnikom
naslednji članek
Poslastica s francosko štruco
Kulinarika
Poslastica s francosko štruco
#nasazenazenska
nasazenazenska