1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Ali ste vedeli, kje tiči skrivnost?

30. 6. 2016; 02.02
Avtor: Promocijsko gradivo
BakinaTajna_4
Ali ste kdaj vprašali svojo babico ali pa babico svojega prijatelja, ki velja za izjemno gospodinjo, v čem je skrivnost njenih v kozarce spravljenih čarovnij?

Babičina skrivnost je NARAVNO
Babice so le redko stroge, kadar pa govorimo o zdravju, ni kompromisov. Le naravne sestavine, nabrane in prebrane ročno, brez sledov konzervansov, umetnih barvil, brez aditivov in dodanega sladkorja.

Babičina skrivnost je KAKOVOST
Le najbolj kakovostno sadje in zelenjava iz našega sončnega podnebja ima to čast, da krasi vsakega izmed naših kozarcev.

Babičina skrivnost je TRADICIJA
Tu ni razlik, pa naj govorimo o marmeladi, srbskem »sladkem«, naravnem soku ali izdelkih iz paprike. Vse je pripravljeno po preverjenih podedovanih recepturah, na zmernem ognju, z veliko truda in dela, rezultat pa je prepoznaven okus.



Babičina skrivnost je LJUBEZEN
Vsak dar narave je pripravljen s posebno in izjemno pozornostjo in skoraj prvobitno namero, kot da ga pripravljamo zase in za svoje najdražje. Te ljubezni pa ne prenašamo le na svoje potomce, temveč na vse, ki jih imamo radi!


Skrivnost je v soku – ampak pravem
Že dolgo ni več skrivnost, da je Bakina Tajna del našega življenja, ki skrbi za dobro zdravje in imunski sistem, pa tudi nagrada za naše brbončice. Sadni sokovi so brez konzervansov, pripravljeni na povsem naraven način, s sadno lupino, za katero vemo, da vsebuje največ zdravih sestavin, in sladkani z dobro čuvano babičino skrivnostjo – belim grozdjem, eliksirji sodobnega življenja.
Ti preverjeni sokovi iz aronije, maline, robide… so opomnik, da lahko le zdrav napitek, pripravljen na tradicionalen način, v prelepi embalaži, vrača vero v okus narave, hkrati pa nam prihrani čas.


Vedno je pravi čas za sokove, ki s svojim vonjem pričarajo sliko pokrajine, kjer so zrasli. Ti sokovi so naravni »borci« za močen imunski sistem, ki nam ob obilici nezdravih zalogajev vračajo upanje. Le ročno obrano sadje, prebrano in pripravljeno pod tančico Bakine Tajne, nato pa ponujeno ob vsaki priložnosti in kjerkoli, obljublja ne le dober metabolizem in zdrav organizem, temveč tudi zapira vrata virusom. Sadje, pretočeno v steklenico, je tudi veliko zadovoljstvo.

Izdelki iz paprike – testenine, ki jih dolgo pomnimo
Ne obstajajo testenine in al dente okus brez pravega italijanskega recepta, kar pomeni, da jih mora vedno spremljati oljčno olje, strok česna in nastrgan parmezan kot podlaga kulinarični zgodbi. Vendar, možnosti je še več!
Naredite svoje testenine. Naredite svojo zgodbo in to naj bo vaša skrivnost, saj bo Bakina Tajna čarobno spremenila okus, zdaj že testeninam z vašim podpisom. Ko gre za testenine, delate vse kot običajno. Če ste ljubitelj pekoče hrane, bo Ljutenica Bakina Tajna vašemo osebnemu receptu dala čisto novi okus. Če imate radijajčevce v družbi ročno nabrane paprike, potem je pindžur ali ajvar z jajčevcem zagotovo tisto, kar bo dalo vašim testeninam novo čarobnost.

Najnovejši trend v svetu je združevanje nezdružljivega. Sodoben način življenja zahteva, da v kratkem času pripravite obrok, nad katerim bodo vsi navdušeni. Vaša skrivnost je, da v 7-ih do 11-ih minutah pripravite svoje priljubljene testenine, na hitro izberete svoj kozarec Bakine Tajne in potem, odvisno od svoje želje ali okusa tistega, ki ga imate radi, izberete že pripravljeno delikateso, narejeno po babičinem receptu. Tako zgodbi dodate zelo okusen oseben ton. Potem pa v miru uživate v dovršenosti.


prejšnji članek
5 napak, ki jih storimo že zjutraj - ste že naredili katero?
Zdravje
5 napak, ki jih storimo že zjutraj - ste že naredili katero?
naslednji članek
Kolački, ki se vam bodo stopili v ustih
Kulinarika
Kolački, ki se vam bodo stopili v ustih