nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Poznate šibke točke astroloških znamenj?

17. 6. 2016; 05.18
Avtor: C. R.
strah ptič luna
Kaj pravi o skritih strahovih astroloških znamenj horoskop? Preberite!

Oven se boji izgube  

Ker so večinoma trmasti in vztrajajo pri svojem, ovni pogosto ne opazijo, da s svojim obnašanjem žalijo druge. Ko pa prijatelje izgubijo, ugotovijo, da so najbrž nekaj naredili narobe. Izguba ljubljenih je zanje velik udarec in takšno lekcijo si bodo za vedno zapomnili.

Bik se boji finančne nestabilnosti

Biki imajo radi udobje in uživajo v preprostih stvareh – hrani, družbi, mehki odeji, skratka v vsem, kar ustvarja prijetno in toplo vzdušje. Da bi bili sproščeni, morajo imeti finančno stabilnost, zato se, če se le da, izogibajo stroškov in dolgov.

Dvojčkoma je odločevanje nočna mora

Ta znak se odloča v zadnjem trenutku. Prej ne želijo razmišljati o tem, ne glede na to, ali je to pomembno. Odločitve jih dušijo, zato raje čakajo do zadnjega trenutka.

Rak se boji zapustiti svoj dom

Raki imajo radi varno domače okolje, vendar tovrstna izolacija ni dobra zanje. Rak se mora zato naučiti stopiti iz domače udobnosti in narediti nekaj zase, oditi tja, kjer še ni bil. Le tako lahko razume, kaj je pravi občutek svobode.

Lev se boji ignoriranja

Da bi se počutil dobro, mora imeti lev občutek, da ga drugi opazijo. Bolj od vsega se boji, da ga nihče ne bo videl ali slišal, oziroma da ga bo ignoriral.

Devica se boji nepopolnosti

Katerakoli oblika neprimernosti in nepopolnosti bo natančne device vrgla s tira, pa če govorimo o politem vinu ali slabi skodelici. Ta njihova reakcija pravzaprav pomeni, da se bojijo lastne nepopolnosti.

Tehtnica se boji, da bo ostala sama

Tehtnica pogosto razmišlja o tem, da bo življenje preživela sam. Ta znak je pogosto depresiven, zaradi česar se povsem nerealno boji, da ga bodo drugi prizadeli ali zapustili.

Škorpijona je strah intimnosti

Ta mračen in kompleksen znak je globoko v sebi izjemno občutljiv, a tega ne bo pokazal. Strah pred intimnostjo sproža njihov strah pred zapuščanjem in strah pred izgubo lastne identitete. Zaradi tega pogosto partnerja preveč navežejo nase, z namenom, da bi ga nato odbili od sebe s prevaro ali emocionalnim umikom.

Strelec se boji zaprtih prostorov 

Raziskovanje strelcem v naravi kot svoboda, gibanje in neomajne možnosti. So divji konji ziodiaka, ki jih ni mogoče ukrotiti. Zagotovo vsak strelec v določeni meri trpi zaradi klavstrofobije.

Kozorog se boji neuspeha

Kozorog je deloholik in bo vztrajno in s trudom gradil svojo poslovno pot, vendar ga bo pri tem vedno oviral strah pred neuspehom.

Vodnar se boji intelektualne ujetosti

Vse, kar bi lahko vodnarje strpalo v model z določenimi pravili obnašanja in dela, jih spravlja ob pamet, zato se izogibajo delu v velikih institucijah, saj se morajo tam prilagoditi kolektivu. So izvirni in ne želijo razmišljati kot drugi.

Ribe se bojijo odgovornosti

Ta znak je zaljubljen v ideale in svet iz svoje domišljije, v katerem jim ni treba nikoli odrasti. Čeprav so ribe nadarjene in kreativne, pogosto ne vidijo svet realno in niso sposobne prevzemati odgovornost.

prejšnji članek
Napitki iz žit, soje ali oreščkov
Zdravje
Napitki iz žit, soje ali oreščkov
naslednji članek
Miran Stanovnik je v sedmih nebesih
Svet slavnih
Miran Stanovnik je v sedmih nebesih