Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Znak, ki nam "gre največkrat na živce"

16. 6. 2016; 10.53
Avtor: C. R.
devica

foto: Zajem zaslonske slike

Uf, kako so zapleteni. To je horoskopski znak, ki največkrat razburi ostale.

Vsako astrološko znamenje ima določene lastnosti, ki nas vznemirjajo, ampak eden izmed njih je po tem specifičen, saj skoraj ne obstaja osebe, ki ob spominih nanj ne bi dejala, da še nikoli ni srečala bolj zapletenega človeka.

Znak, o katerem govorimo, je devica in je izjemna v tem, da lahko tudi najenostavnejše stvari napravi zapletene. Device namreč rade analizirajo, preden sprejmejo odločitev, pa morajo izvedeti čisto vse, tudi najmanjše podrobnosti. So nepopustljive, kritične in preveč skrbijo, kar ljudi v njihovi bližini najbolj moti.
Znane so kot izjemno natančne in redoljubne. Če jim boste naredili kaj slabega, bodite prepričani, da tega nikoli ne bodo pozabile in bodo izkoristile vsako priložnost, da vas opomnijo na to.

Seveda imajo device tudi veliko pozitivnih lastnosti, zato jih njeni znanci ne bi zamenjali za nič na svetu, in to ne glede na dejstvo, da znajo človeka zelo razburiti. Tako se na primer fantastično znajdejo v stresnem položaju in pod pritiskom, so praktične, svoje skrbi znajo zadržati zase in nikoli ne bi dopustile, da bi slednje negativno vplivale na druge ljudi. So močne osebnosti, se znajdejo in znajo pokazati skrb za sočloveka. Občutijo slabo razpoloženje drugih in so vedno pripravljene pomagati, vendar so vedno tudi popolnoma iskrene.

prejšnji članek
Tako je videti popoln moški
Njenih 5 minut
Tako je videti popoln moški
naslednji članek
Za negovane in močne nohte
Moda&Lepota
Za negovane in močne nohte
#obraziavenija
obraziavenija