gasilec, gasilci
Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Resnična zgodba: 27-letna mamica za svojo postavo vstaja sredi noči

24. 2. 2017; 07.20
Avtor: K.M.
instagramsophie

foto: Profimedia

Ima štiri otroke in je samostojna podjetnica, žena ter ima postavo vrhunske manekenke. Ampak, za svoje popolno življenje se zjutraj zbudi že ob 4.30.

Sophie Guidolin se je med nosečnostjo zredila za kar 30 kilogramov. Po rojstvu sinov se nikakor ni mogla znebiti vse prekomerne teže in maščobnih oblog, ki jih je pridobila. Zato se je odločila za drugačen način življenja, ki ji omogoča bolj zdrav vsakdan. 27-letna mamica zdaj že štirih otrok zdravo in aktivno dan prične že sredi noči. 

Odločila se je, da bo vsak dan čas namenila tudi sebi in zato vsak dan vstane med 4.00 in 4.30, saj je to neka stalnica, ki ji omogoča, da izpolni vse dnevne obveznosti. Zgodaj vstaja, ker želi imeti nekaj miru zgolj zase, v tišini poje ovseno kašo in se brez ovir ukvarja s telesno vadbo. Res je, da ima družino in (pre)popolno postavo. Pa je vse to sploh vredno? 

''Nimam rada jutranje galame, zato mi je ta jutranji ritual še posebej pomemben, ker sem samo tako resnična jaz čez dan. Pred otroki nisem zgodaj vstajala, ampak sem zdaj to pri sebi spremenila,'' je povedala Sophie, ki ima skupaj z možem družinski posel, saj imata v lasti telovadnico in fitnes.

Ob 7. uri ima že pripravljen zajtrk za svoje otroke, dva dečka in dve hčeri, ki jih že stuširana nahrani ter jih pripravi za nov dan. 

''Ob 16.30 smo že vsi doma in takrat skupaj jemo kosilo. Otroci resnično najkasneje jedo ob 17. uri, po tem pa se pričnemo pripravljati na spanec. ob 19.30 so otroci že stuširani in pripravljeni za odhod v posteljo. Takrat imava z možem čas zase, se pogovarjava o sebi, o poslu ...'' razlaga Sophie.

Se sprašujete, zakaj tak tempo v življenju? Sophie pravi, da ima preprosto rada zapolnjen celoten dan in zato morebitne proste trenutke raje nameni sebi kot pa poležavanju. Bi vse za popolno postavo izbrale podobno potezo? 

prejšnji članek
Priljubljena slovenska pevka izdala, kako bo pustovala
Svet slavnih
Priljubljena slovenska pevka izdala, kako bo pustovala
naslednji članek
Sharon Stone: Hlače, zaradi katerih vsi gledajo v noge 58-letnice
Svet slavnih
Sharon Stone: Hlače, zaradi katerih vsi gledajo v noge 58-letnice