franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Test: Školjka, ki jo izberete, izraža vaš značaj!

20. 2. 2017; 04.01
Avtor: D. B.
školjka

foto: Zajem zaslonske slike

Katera školjka na sliki vas najbolj privlači?

Izberite školjko, ki se vam zdi najbolj zanimiva. Torej, katera vam je najbolj všeč? 

Odgovor:

Školjka št. 1

Zunanjost školjke je pravo nasprotje njeni notranjosti. Nekoč je bila njena zunanjost bela, zdaj pa je večinoma rjavo-siva zaradi dolgega življenja v morju. Na sliki se težko opazi, da je notranjost te školjke gladka in v prekrasni barvi marelice.

Če ste izbrali to školjko, ste po vsej verjetnosti v življenju preživeli nekatere "nevihte" in ste zaradi tega postali močnejši in bolj modri. Vendar so zaradi tega ostale tudi nekatere brazgotine, a to je nekaj, kar ne sme ostati za vedno. Ste občutljiva in nežna oseba in varnost vam je pomembna.

Težko je biti obkrožen z negativnimi ljudmi. Čas, ki ga preživite z njimi, morate omejiti, če želite zaščititi svojo občutljivo naravo. Drži, da se je včasih nemogoče izolirati od tistih, ki so negativni, a v tem primeru je pomembno, da se pred njimi zavarujete. Predstavljajte si na primer, da ste obkroženi z ogledali, ki odbijajo negativno energijo ali jo pretvarjajo v ljubezen. 

Školjka št. 2

Zunanjost te školjke je bolj gladka kot notranjost. Črte na školjki spominjajo na sočne žarke, ki se širijo od dna proti vrhu. Tako kot pri školjki tudi vaši žarki obsijejo tiste, ki pridejo z vami v stik.

Bodite previdni, da se ne izčrpate, ker preveč dajete ljudem. Naučite se reči »NE«. To ne pomeni, da boste prenehali oddajati prekrasno svetlobo, le svojim lastnim potrebam ostanite zvesti, postavite si meje.

Tudi vi ste pomembni. Zavedajte se, da je sprejemanje enako pomembno kot dajanje – ključno je ravnotežje. Ta školjka je simetrična in sami imate radi urejen svet, preprost in uravnotežen, saj sicer trpite zaradi stresa ali skrbi.

Zavedajte se, da stvari niso vedno popolne. Naučite se prepustiti stvarem v življenju. Težite k popolnosti, zaradi česar ste pogosto razočarani, ker se vam zdi, da določenim stvarem niste dorasli. Ne pozabite, da ste dovolj dobri, ne glede na to, ali v to verjamete ali ne.

Morda bi se morali bolj kot na perfekcionizem osredotočiti na izvrstnosti, glede na to, da je izvrstnost lažje doseči in zaradi nje ne boste imeli občutka, da niste dovolj dobri.

Školjka št. 3

Ta školjka je po vsej površini gladka, s prekrasnim vzorcem na njeni zunanjosti. Ima majhno razpoko, ki je ne opazimo takoj.  

Če ste izbrali to školjko, je čas, da pustite za sabo tisto, kar vam ne koristi več. 

Tudi če imate občutek, da vam v življenju ni ravno z rožicami postlano, se ne predajte. Ne pustite drugim, da bi gospodarili z vašim življenjem.

Vzemite stvari v svoje roke in si naredite življenje takšno, kot si ga želite. Znebite se zamer iz preteklosti.

Morda morate odkrito spregovoriti, a namesto da bi besede prišle iz ljubezni, prihajajo iz užaljenost, jeze in frustracij. Pustite svojemu srcu, da izbira vaše besede.

Tudi z razpoko je ta školjka prekrasna. Razpoka se nahaja le na površini. Zato se vrnite k sebi in svoji duši ter odvrzite, kar vam ne služi več, piše Atma.

prejšnji članek
FOTO: Igralka na ulici zasačena brez ličil
Svet slavnih
FOTO: Igralka na ulici zasačena brez ličil
naslednji članek
Znana voditeljica na dan prišla s takšno resnico
Svet slavnih
Znana voditeljica na dan prišla s takšno resnico