nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

O čem razmišljajo moški, kadar vas vidijo golo?

18. 5. 2016; 03.33
Avtor: A.K.
ženska
Kadar gre za seks, so moški bolj vizualni tipi kot ženske. Kadar se razpusti strast, moški naredi nekaj, kar sploh ne opazite. Vsaj za par sekund se ustavijo in vas pogledajo. Ker kadar se prepustite strasti, je to videti zelo seksi in moški radi izkoristijo tako priložnost in si pustijo, da jim zastane pogled na vas.

Dejstvo je, da je vizualni del zelo pomemben del spolnega vzburjenja in užitka pri moških. Vaše telo deluje na njih kot hipnotik, pred in še posebej med seksom. Želite vedeti, kaj se jim v teh trenutkih plete po glavi? Nek moški nam je vse razkril!

»Pomiri se, bodi kul!« - Stari mojstri animacij so znali popolnoma razložiti moški libido: predstavljajte si, da je volk z izbuljenimi očmi, potiska paro skozi ušesa in ima občutek, da lebdi nad tlemi in tuli od veselja. Ko se ženska začne pred njim slačiti, se mu srčni utrip takoj dvigne, kri se pomika proti jugu in počasi začne izgubljati sposobnost za racionalno razmišljanje. Vendar, ker ne želi pred žensko izpasti kot, da še ni videl gole ženske, se poskuša zbrati in pomiriti, zato sam pri sebi reče: »Pomiri se.«


»Končno se lahko nagledam.« - Za civiliziranega moškega se spodobi, da vsaj poskuša skriti buljenje v zadnjico ali prsi pred žensko. V pisarni, fitnesu, na plaži moški poskušajo tekom pogovora obdržati pogled na očeh in se trudijo, da jim le-ta ne bi zašel. Toda, ko se boste pred njim znebili oblačil, civilizirano obnašanje ni več prioriteta. Zdaj imajo dovoljenje, da z očmi raziskujejo kar jih je volja.

*Zapis spomina v beležko* - On si bo tak trenutek rade volje memoriziral za prihodnje samozadovoljevanje, ne mislite si, da si ne bo.


»Imam še nekaj obveznosti za opraviti… Mah, pozabi.« - Imajo lahko še goro dela za opraviti, popraviti ali karkoli drugega – ko vaše perilo pade na tla, vse obveznosti in načrti v trenutku izpuhtijo.

»Oh ne, zdrži še malo!« - Moški lahko orgazem doživijo veliko hitreje kot večina žensk. In vsi moški,vsaj z malo izkušenj, se tega zavedajo. To pomeni, ne le, da se morajo oni še bolj potruditi, ampak morajo lastno zadovoljstvo preložiti, da najprej zadovoljijo svojo partnerico. Vse v upanju, da skupaj dosežeta filmski istočasni orgazem, če je le mogoče.


»Ko bi le vedel, kaj vse si želi, da ji naredim…« - Ne bojte se, dajte mu smernice, česa si želite v svojem seksualnem življenju. Seks je veliko bolj prijeten, če poveste partnerju, kaj vam najbolj ugaja oz. kaj vam ne ugaja. Šepnite mu svoje želje v uho, premaknite njegove roke tja, kamor jih želite in prevzemite nadzor ter pokažite, kako vas je možno kar najbolje zadovoljiti. Ne sme vas biti sram pokazati, česa si želite!

»Jaz sem največji srečnež pod soncem!« - Občutek hvaležnosti za moške najlažje dosežemo v prisotnosti golega ženskega telesa.


»Zakaj je tako sramežljiva, če pa ne obstaja nobenega razloga, da bi lahko bila?« - Tudi moški so negotovi, vseeno pa težko razumejo zavore in negotovosti žensk, ker so tako očarani nad njihovim telesom. Ne pričakujejo nekega supermodela, njim se vi zdite božanski. Uživajo v trenutkih, ko ste samozavestni in odprti. Če prekrivate z roko prsi, če se skušate skriti pod rjuho, bodo poskusili narediti vse, da bi vam bilo manj neprijetno in udobno. In tudi to je v redu, vendar je bolj zabavno, ko se prepustite strasti in uživate v seksu brez zadržkov.

*Blažena tišina* - V dandanašnjem svetu nas lahko vsakodnevne skrbi in stres pokopljejo. Ampak ni boljšega zdravila proti stresu in skrbem, kot je trenutek, ko ste goli pred njim – to si misli vsak moški. Takrat imate zagotovo njegovo popolno pozornost.

prejšnji članek
Kako se pravilno briti?
Moda&Lepota
Kako se pravilno briti?
naslednji članek
Prva pomoč za poškodovane lase
Zdravje
Prva pomoč za poškodovane lase