nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Če mislite, da je to normalna zveza, se motite!

15. 8. 2016; 12.00
Avtor: A.K.
Par
Iščete opravičila za vsak njegov korak, ki vam je izzval nervozo v želodcu.

Gledate v njegove oči, čeprav so čisto normalne, so vam najlepše na svetu. Gledate ga v ustnice in razmišljate, da lepših pač še niste videli.

Razmišljate o tem, kako težek bo dan pred vami, saj vam bo predstavljal pravi izziv. Izziv, da ne bosta celega dneva preživela skupaj. Če ste se našli v tem, sta zagotovo zaljubljeni, četudi ne želite priznati.

Zaljubljenost je eden izmed najlepših občutkov na svetu in glavni krivec za to, da ne vidite dlje od svojega nosu. Svet okoli sebe gledate z roza očali in vse na svetu je kar naenkrat na pravem mestu, odkar ste vi našli svoj košček raja na Zemlji.

Ne vidite okoli sebe. Ne vidite pomanjkljivosti svojega partnerja, čeprav jih opazijo prav vsi, ki vas obkrožajo. Čudite se, ko vam to nekdo tudi na glas pove, saj sami tega niste opazili.

Iščete opravičila za vsak njegov korak, vedno najdete nek izgovor. Čas je, da odprete oči.

''Morala bi spremeniti barvo las, prav tako pa tudi ne bi bilo slabo, če bi začela malo telovaditi …'' Če se zdi vam to dobronameren in prijazen nasvet, ste se zmotili. Lahko jih sprejmete, če seveda te opazke niso preveč pogoste in nesramne. Stalne kritike pa bodo močno vplivale na vašo samozavest, kar pa si pač ne smete dovoliti.

Trudite se ugajati svojemu partnerju, v zameno pa dobite nesramne izjave, ki naj bi bile v zahvalo, čeprav je resnica daleč od tega! In ga spet opravičujete s tem, da je imel težak dan in to že 4. zaporedoma …

Odprite oči, čas je, da se zbudite. Pojdite ven iz razmerja, ki bo uničil vas in vašo samozavest.

prejšnji članek
S tako dieto čez noč do lepše kože!
Moda&Lepota
S tako dieto čez noč do lepše kože!
naslednji članek
Vse kar morate vedeti pred odhodom na brazilsko depilacijo
Moda&Lepota
Vse kar morate vedeti pred odhodom na brazilsko depilacijo