profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Žensko je treba ljubiti z največjim užitkom!

17. 2. 2016; 12.47
Avtor: T.P.
Ali Adler

foto: Profimedia

Istospolno usmerjena pisateljica je odkrito spregovorila o tem, kaj ženskam v resnici najbolj paše pri seksu.

Tudi glavobol se zdravi s spolnimi odnosi. foto: Profimedia

Lezbična pisateljica Ali Adler (48) se je odločila poučiti moške, kako naj zadovoljijo žensko v postelji. Koristne nasvete je podala na podlagi svoje istospolne usmerjenosti.

»Lahko vam je všeč, ali pa ne, toda žensko morate ljubiti, kot da v tem resnično uživate. Če svoje drage nikakor ne znate zadovoljiti s čari oralnega seksa, jo ližite, kot da tečete na smučeh. Glede ljubljenja si zapomnite, da vaš jezik ni naprava za raziskovanje površine Marsa. Ni se vam treba ukvarjati prav z vsako podrobnostjo v ustih, kot da morate prinesti domov še kakšno kopijo sline,« poudarja deklarirana lezbijka.

Moški lahko hitro ugotovi, ali je ženski resnično do seksa ali ne. foto: Profimedia

»A če že že moramo vzeti v obzir tudi predmet želja številnih moških – prsi, vedite, da boste vedno prišli bolje skozi z nežnim božanjem kot z močnim stiskanjem. Kar zadeva vlažnost vagine, svetujem, da vanjo porinete prst in otipate, kakšna je stopnja vlažnosti vaše dame … Če ni dovolj vlažna, obenem pa govori, da si želi seksa, vedite, da laže. Enostavno niste naredili vsega, kar je v vaši moči, da jo pripravite na spolne odnose, ali pa je čisto zares ni do tega. Vagina nikoli ne laže.«

Lezbijke najbolj vedo, kaj ustreza ženskam.

A tudi Ali Adler, ki je omenjene nasvete dala v javnost, ne laže. Pisateljica, scenaristka in lezbična junakinja je namreč v svoji najnovejši, zabavni, a tudi poučni novi knjigi How To Fuck a Woman, moškim brez dlake na jeziku širokosrčno strnila malo morje koristnih nasvetov za moške. O sebi pravi, da ima na zalogi ogromno tovrstnih izkušenj in da zelo dobro ve, o čem piše. Dobro ve, kaj njej najbolj godi, jasno pa ji je tudi, kaj najbolj odgovarja njenim partnericam. Sicer pa Adlerjeva meni, da je njen najpomembnejši nasvet ta, da žensko vzdihovanje nima prav nobene zveze s seksom.

Z žensko je treba znati. foto: Profimedia

Poanta knjige pa je predvsem v tem, da imajo ženske in moški točno določene potrebe v postelji. Heteroseksualne ženske v povprečju nimajo tako pogostih orgazmov kot njihovi moški partnerji, raziskave pa so pokazale, da le 25 odstotkov žensk lahko doživi orgazem zgolj z vaginalno penetracijo. Po drugi strani pa kar 90 odstotkov žensk lahko doživi vrhunec s stimulacijo klitorisa. Tu znova pride prav lezbična perspektiva pisateljice Ali. »Ko sem seksala sama s sabo ali z drugimi ženskami, ste vi, moški, masturbirali s hitrostjo, ki je povsem drugačna od tiste, ki ustreza ženskam. To pomeni, da sem v prednosti in da je čas, da vam podelim nekaj nasvetov.«

Moški, posvetite se svoji ženski boginji. foto: Profimedia

Moški se morajo o ženskih potrebah naučiti vsaj to, da je poanta seksa v zbliževanju, tako čustvenem ko intelektualnem. Komunikacija je ključ do uspešne seksualnosti, kar pomeni, da morate biti odprti in iskreni. Adlerjeva svetuje moškim, naj se potrudijo doseči to bližino s partnerico. Moški, dajte ženskam vedeti, da vas lahko vedno prosijo za nasvet, predvsem pa se z njimi čim več pogovarjajte v živo. Znanstveno je namreč dokazano, da boste tudi sami prišli do čudovitega seksa.

prejšnji članek
5 znakov, da ste preveč goreče zaljubljeni
Odnosi
5 znakov, da ste preveč goreče zaljubljeni
naslednji članek
Te napake koža obraza nikoli ne oprosti!
Moda&Lepota
Te napake koža obraza nikoli ne oprosti!
#nasazenazenska
nasazenazenska