profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

To bi morale vedeti vse ženske, ki nosijo visoke pete

28. 7. 2016; 12.06
Avtor: A.K.
petke
Vsi vemo, da visoke pete škodujejo zdravju, zaradi njih imamo lahko deformacijo prstov, bolečin v hrbtu, težave s krčnimi žilami in še kaj, a tega gotovo niste vedeli!

To je grozljiva novica za vse ženske, ki se nikakor ne morejo odpovedati visokim petkam. V petkah so ženske noge videti daljše in lepše, postava je bolj vitka, z njimi se lepše držimo in samozavest strmo narašča. 

Toliko je govora o nošenju visokih pet, da že vse ženske govorijo v en glas, da so posledice zelo neprijetne, lahko deformirajo stopalo in prste, nošenje lahko privede do težav s koleni in križem, težave so s težiščem in žilami, in še in še bi lahko naštevali.

Pa ste vedeli, da nošenje petk povečuje tveganje za raka? Zakaj, se verjetno sprašujete. Zato, ker nošenje petk povzroča zatekanje nog, kar lahko vodi do poškodovanega tkiva in izgube elastičnosti arterije.

Seveda je pomembna tudi predispozicija, nekateri zbolijo za rakom zaradi genetike, pomembno pa je, da storimo vsekar je v naši moči, da to preprečimo. Če to pomeni izogibanje petkam, poskusite vsaj večino časa preživeti v udobni obutvi.

prejšnji članek
Se tudi vam meša od vročine?
Zdravje
Se tudi vam meša od vročine?
naslednji članek
Bregović "Đurđevdan" prodal Jennifer Lopez?
Svet slavnih
Bregović "Đurđevdan" prodal Jennifer Lopez?
#nasazenazenska
nasazenazenska