Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Peter Prevc zmagal, njegovo dekle pa nato ...

19. 1. 2016; 06.45
Avtor: mv
NIK_2506

Peter Prevc foto: Nikola Miljković

Slovenski smučarski skakalec Peter Prevc je letošnjo sezono začel na najboljši možni način in se trenutno lahko pohvali s kar štirimi zmagami, a priznanja verjetno ne bi bila tako sladka, če jih doma ne bi delil s svojim dekletom Mino Lavtižar.

Tako je, drage dame, simpatični športnik je že dve leti srečno zaljubljen in gotovo mu tudi ljubezen daje krila, da lahko leti. Njegova izbranka Mina Lavtižar je prav tako zaprisežena športnica, saj ima licenco za smučarskega učitelja, sicer pa se ukvarja s peko slaščic. Zato niti ni tako presenetljivo, da je svojemu junaku za zmago na novoletni turneji spekla čisto posebno torto, ki jo je krasil čokoladni orel, kaj pa drugega!

Torta, ki jo je Prevcu dekle pripravilo za zmago na novoletni turneji. foto: facebook

»Zlat orel za zlatega Petra,« je mladenka iz Radovljice zapisala pod fotografijo torte, ki je navdušila predvsem oboževalce trenutno najbolj priljubljenega slovenskega športnika.


Neizmerno ga podpira

Mina ne skriva, kako zelo ponosna je na Petra. foto: facebook

Torta pa ni vse, kar je Mina med objavami namenila svojemu Petru. Po zadnji zmagi je namreč s svojimi spletnimi prijatelji delila ganljiv zapis, ki je najboljši dokaz za to, kako zelo podpira svojega srčnega izbranca v njegovi karieri. »Izjemno. Vrhunsko. Zelo stresno. Dušeče. S cmokom sreče in veselja v prsih. S solzami. Nepopisne sreče, seveda. Ker mu je uspelo nekaj veličastno velikanskega. Ker je onPeter, izjemen, vrhunski, zlat. Zlat kot orel, ki ga je včeraj dvignil visoko v zrak. In to zelo zasluženo,« je zapisala zaljubljena Mina. 

prejšnji članek
Tega o laseh verjetno še niste vedeli!
Svet
Tega o laseh verjetno še niste vedeli!
naslednji članek
Jasmina Jamnik rodila, sedaj pa ...
Slovenija
Jasmina Jamnik rodila, sedaj pa ...
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska