zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Zabava
 

Peter Prevc spoznava moč ljubezni

15. 11. 2015; 07.21
Avtor: B.P. / Zvezde
Prevc Peter in Lavtižar Mina

Peter Prevc in Mina Lavtižar kar žarita od zaljubljenosti. foto: arhiv Zvezde

Naš najboljši smučarski skakalec Peter Prevc, ki se mu je v pretekli sezoni za las izmuznil veliki kristalni globus, gre novim uspehom naproti.

Že na poletnem celinskem pokalu je dokazal, da je v izvrstni formi, zato z nestrpnostjo pričakujemo tudi prve tekme na snegu. Si je pa Peter, ki skrbno skriva svojo zasebnost, čez poletje vzel nekaj časa tudi zase in za svoje dekle Mino. Njuno zvezo je pred dvema letoma na Facebooku nehote razkrinkala Alenka Košir, žena nekdanjega smučarskega asa Jureta Koširja.

Mina Lavtižar prihaja iz Radovljice, njena družina pa ima lasti penzion v Kranjski Gori. Dekle pozimi dela kot učiteljica smučanja in tudi sicer je navdušena športnica, tako da se je pred tremi leti vpisala na fakulteto za šport, a je študij pozneje opustila in se raje posvetila delu v domačem podjetju.

S Petrom se v javnosti zelo redko skupaj pojavljata, zato pa sta bila v ospredju dogajanja na nedavni prireditvi Petrovega sponzorja. Mina pa nas je presenetila z novim videzom: iz blondinke je postala rjavolaska in iz kratkolaske dolgolaska. 

prejšnji članek
Na hrvaški meji doslej postavili skoraj 20 kilometrov ograje
Novice
Na hrvaški meji doslej postavili skoraj 20 kilometrov ograje
naslednji članek
Poročeno žensko spravil v posteljo s sedmimi moškimi
Zanimivosti
Poročeno žensko spravil v posteljo s sedmimi moškimi