franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anamaria ob Dončiću v skoraj 7 tisoč evrov vredni opravi

6. 3. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
anamaria-goltes, luka-dončić

Anamaria Goltes, Luka Dončić foto: Instagram

V petek je v Dallasu potekal že osmi dobrodelni ples košarkarskega kluba Dallas Mavericks, kjer sta blestela tudi Anamaria Goltes in Luka Dončić.

Na dogodku so zbrali kar 1,85 milijona ameriških dolarjev sredstev, kar nanese približno 1,74 milijona evrov. Zbrana sredstva bo klub namenil opolnomočenju otrok, žensk in družin v severnem Teksasu. "To je velik večer. Fundacija in vse stvari, ki ih lahko naredimo kot igralci kluba za skupnost, so resnično najboljši del posla," je o tem povedal center Dwight Powell, ki se je udeležil čisto vseh osmih dobrodelnih plesov. 

Luka Dončić in Anamaria Goltes požela številne poglede

Zaljubljenca sta za sabo obračala številne poglede. "Luka je med najboljše oblečenimi samo zato, ker je za ta ples vedel še zelo dolgo," se je v šali pritožil Lukov soigralec Markieff Morris. Z drzno opravo pa je navdušila tudi Lukova izbranka Anamaria Goltes. Anamaria je namreč nosila črno obleko z visokim izrezom gruzijskega modnega oblikovalca Davida Kome. Videz pa je popestrila z zlatimi uhani Kendre Scott, čevlji Jimmy Choo in prestižno torbico iste modne znamke. Slednja naj bi bila vredna skoraj štiri tisoč evrov in pol. Njen celoten videz naj bi bil vreden 6796 evrov. Nekaj fotografij najdete tudi TUKAJ.  

Tekma Dallasa v Madridu

Dogodka se je udeležili približno 900 ljudi, od igralcev, trenerjev, sodelavcev kluba do navijačev, ki so radodarno odprli svoje denarnice. Ena izmed največjih ponudb je 'padla' na izlet v Španijo, kjer bo Dallas 10. oktobra letos igral z nekdanjim klubom Luke Dončića, Realom iz Madrida. Tekma se bo odvijala v centru WiZink v Madridu, Luka pa je povedal, da se s tem izpolnjujejo njegove sanje. Na dražbi je bil za dobrih 33 tisoč evrov prodan tudi Lukov dres, ki ga je nosil na eni izmed tekem.

prejšnji članek
Katarina Čas: Bili so moja druga družina (presenetljivo slovo)
Svet slavnih
Katarina Čas: Bili so moja druga družina (presenetljivo slovo)
naslednji članek
Tako velik je že sin in Petre Kerčmar in Uroša Slaka
Svet slavnih
Tako velik je že sin in Petre Kerčmar in Uroša Slaka