volilni-kongres, Matjaž Han
Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore SD

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Spoznajte zgodbo najmlajše novinarke oddaje 24UR

18. 4. 2022; 11.00
Avtor: Revija Lady
ema cepon 1

ema cepon foto: revija zvezde

Emo Čepon je že od malega privlačil svet medijev. Na POP TV se ji je uresničila otroška želja.

Ema Čepon je najmlajša novinarka oddaje 24ur. 24-letnica prihaja iz Ljubljane, in ko je v tretjem letniku študija novinarstva opravljala obvezno prakso v oddaji Svet na Kanalu A, so jo kolegi s Pop TV povabili v njihovo oddajo. »S tem se mi je uresničila otroška želja, saj sem od nekdaj želela biti novinarka. Čar te službe je, da te vsak dan čaka neka nova tema. Ne vem, ali sem kdaj doživela toliko, srečala toliko zanimivih ljudi in videla toliko Slovenije kot v zadnjih treh letih,« navdušeno pove Ema in prizna, da ji je bilo prvo leto zaradi neizkušenosti zelo težko. Kljub temu so jo sodelavci zelo lepo sprejeli in bili z njo potrpežljivi ter bili vedno pripravljeni priskočiti na pomoč.

»V zadnjih treh letih sem se predvsem od njih ogromno naučila, me pa veliko tudi še čaka,« razloži Ema, ki najde čas tudi zase, čeprav ga je malo. Rada prebere dobro zgodovinsko knjigo in hodi na hokejske tekme. »Sem rojena Ljubljančanka in skoraj ne zamudim nobene Olimpijine tekme v Tivoliju.«

Sicer pa Ema prihaja iz velike družine, ima dve sestri in enega brata. S sorojenci so najboljši prijatelji. »Ana ima 22 let, Neža 19, Matevž pa 16. Prosti čas, čeprav smo vsi zelo zaposleni, vedno poskušamo izkoristiti drug za drugega. Sama pa tako velike družine nikoli ne bi imela. Čeprav svoje družine nikoli ne bi zamenjala, vidim, kako težko je bilo na trenutke mojim staršem. Štirje otroci niso mačji kašelj,« je iskrena novinarka.

prejšnji članek
Nuša Derenda s sinom močno povezana
Svet slavnih
Nuša Derenda s sinom močno povezana
naslednji članek
Slovenska skakalka navdušila s fotko v kopalkah
Svet slavnih
Slovenska skakalka navdušila s fotko v kopalkah
#obraziavenija
obraziavenija