IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: Gaja Filač o negativnih komentarjih

4. 4. 2024; 07.00
Avtor: Vesna Meško
Gaja Filač

Igralka Gaja Filač foto: Mateja J. Potočnik

Glavna igralka serije Skrito v raju je ob osebnih stikih z gledalci deležna zelo lepega odziva, priznava pa, da je na spletu precej drugače.

Čeprav si je težko predstavljati, zakaj bi ji kdo namenil žaljivke, se žal najdejo tudi takšni. Da bi se umaknila od negativizma, je tako že pred časom sklenila, da bo bolje, če na družbenih omrežjih preživi le toliko časa, kolikor je nujno potrebno. Prosti čas raje namenja branju, plesu in naravi, kjer znotraj sebe odkriva vse odtenke miru in dobrega počutja.

»Ljudje znajo biti zelo nesramni. Žaljive besede zapišejo brez ozira na to, kdo si in kaj si v življenju naredil. Meni se zdi najhujše to, da tovrstne nekonstruktivne kritike pišejo ljudje, ki bi mi bili po starosti lahko starši ali stari starši. Žalitve so zasnovane na zelo nizkem nivoju, brez zavedanja, komu so jih pravzaprav namenili. Nenazadnje sem bila takrat 23-letna punca, v času snemanja sem se spopadala z marsikaterimi težavami in si kljub temu prizadevala svoje delo opraviti maksimalno dobro,« nam je pojasnila Gaja in razložila, da se trudi, da se je takšne stvari ne bi dotaknile. »Ni prijetno brati žaljivih zapisov, zato sem se naučila, da tega ne počnem več. Raje svoje misli namenjam vsem lepim odzivom zunaj spletnih zidov. Vsi ti prijazni ljudje mi veliko pomenijo, napolnijo me s pozitivno energijo in prijetnimi občutki,« se toplo nasmehne igralka.

Gaja Filač

Gaja Filač foto: Mateja J. Potočnik

prejšnji članek
Delovna akcija: Kje med prenovo živijo družine?
Resničnostni šovi
Delovna akcija: Kje med prenovo živijo družine?
naslednji članek
Brata Krajnčan s prav posebnim koncertom
Kultura
Brata Krajnčan s prav posebnim koncertom