Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevka skupine Katrca že leto dni voditeljica slovenske televizije

6. 2. 2024; 07.00
Avtor: A.S.
winder-01

Klavdija Winder Pantner foto: Veseljak

Pevka Klavdija Winder Pantner pravi, da je občutek, ko stopi pred kamero in mikrofon, kot da bi prestopila prag nebes.

Klavdija Winder Pantner v življenju počne vse, kar ima rada. Poje v glasbeni zasedbi Katrca, ki sta jo z možem Izijem ustanovila pred 18 leti, prepeva tudi v duetu Polonca&Klavdija, dela na radiu in še poučuje v osnovni šoli, je profesorica razrednega pouka. In ima tri otroke! Kako vse to zmore? Zmore, zmore, z veliko ljubezni in strasti. Poleg tega jo zanima neuropatija. Na Veseljaku pa februarja piha že prvo svečko.

"Lahko bi rekla, da imam fetiš na mikrofone. Moje srce je že dolgo časa zapisano glasbi. Z glasbeno zasedbo Katrca ustvarjam že 18 let, pred tem sem svoje glasilke brusila pri Ptujskih 5. Prav glasba na odru pa me je povezala z ljudmi, s katerimi delam na Veseljaku. Z Janjo Ulaga in Simonom Golobičem ter Nino Cestnik Pavlič se poznamo že celo večnost. Lahko potrdim, da smo skupaj promotorji slovenske besede v glasbi. Ker me je ekipa poznala ter spremljala moje delo že drugje, so mi dali priložnost in me sprejeli v ekipo, kjer bom 19. februarja upihnila že prvo svečko. Ko stopim pred kamere in mikrofon je zame tako, kot bi prestopila prag nebes. Res uživam in verjamem, da je to moje poslanstvo. Resnično sem hvaležna za vse s katerimi delam na Veseljaku, delam s top ekipo, s katero ustvarjamo čudovite zgodbe," je povedala Klavdija in o skupini Katrca dodala: 

Klavdija Winder Pantner in Žiga Deršek foto: RV

"Moja Katrca je dopolnila 18 let. Zelo sem ponosna na moje fante, s katerimi pišemo ogromno lepih glasbenih zgodb. Res je, da vsakič na špil vzamem tudi mojega moža Izija, s katerim sva srečno poročena in starša treh otrok. Tudi Matic in Sašo sta zame del naše glasbene družine, s katero res rada glasbeno ustvarjam. Veliko uspehov smo že nanizali, verjamem, da boste naše pesmi še slišali, prav tako verjamem, da se srečamo na dobrih zabavah po vsej Sloveniji."

Celoten intervju s Klavdijo si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Miroslav Škoro z novim videospotom napoveduje nekaj velikega
Svet slavnih
Miroslav Škoro z novim videospotom napoveduje nekaj velikega
naslednji članek
Slovenska voditeljica se je pogumno potopila v ledeno vodo
Svet slavnih
Slovenska voditeljica se je pogumno potopila v ledeno vodo