IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina se je na odru zlomila, video ima že več kot 4 milijone ogledov

29. 1. 2024; 12.00
Avtor: K.M.
Severina, Jahorina

Severina med nastopom na Jahorini foto: Instagram

Hrvaška pevka je po vnovični izgubi skrbništva nad sinom nastopila na Jahorini, čustven posnetek pa je zaokrožil po spletu. Pevka z vseh strani dobiva besede podpore.

Pred dnevi je v javnost prišla informacija, da je vrhovno sodišče v Zagrebu spet razveljavilo sodbo županijskega sodišča v Splitu, ki je avgusta 2021 odločilo, da mora otrok dva tedna preživeti pri očetu, nato dva tedna pri materi. Severina in njen nekdanji partner Milan Popović sta si zadnja leta tako delila skrbništvo nad sinom Aleksandrom, zdaj pa ima polno skrbništvo spet srbski poslovnež, Severina pa lahko sina videva ob torkih in četrtkih po štiri ure ter vsak drugi vikend. 

Severina v zadnjih dneh dobiva številno podporo iz regije, saj ji ob strani stojijo številni kolegi kot tudi strokovnjaki. Kljub težkemu obdobju pa še vedno opravlja svoje delo. Tako je v petek nastopila na eni izmed zasebnih zabav na bosanskem smučišču Jahorina in zbrane pretresla predvsem s čustveno izvedbo svoje pesmi Rodjeno moje, ki je bila pred leti posvečena ravno njenemu sinu in sodnim sagam, s katerimi se sooča. 

"Mislili so, da ne bom prišla, da bom odpovedala. Moja obveznost in dolžnost je bila, da se danes pojavim tukaj. Štiri dni nisem vstala iz postelje, potem pa sem vstala in se morala obleči, naličiti, urediti pričesko in se vam prikloniti. Najprej se želim zahvaliti malim in šibkim ženskam, ki so mi dale moč, da te dni najdem moč, da vsako jutro vstanem iz postelje in se vsem osebno zahvalim. Vam, ki me obdajate z neizmerno ljubeznijo," je na odru povedala pevka. 

Severina je posnetek v soboto objavila na družbenem omrežju, kljub temu da se vidi, da je med petjem popolnoma strta. Ob koncu pesmi pa je brez obžalovanja v nebo pokazala sredinec. "Kar me ni ubilo, me ne bo ubilo," je še zapisala ob posnetku, ki ima že več kot 4 milijone in pol ogledov. Pod objavo pa so se usuli tudi številni komentarji podpore. 

prejšnji članek
Priljubljena dobrodelna prireditev se spet vrača v Ljubljano
Zdravje
Priljubljena dobrodelna prireditev se spet vrača v Ljubljano
naslednji članek
Botri: Takšen je bil 'Martin' kot najstnik
Svet slavnih
Botri: Takšen je bil 'Martin' kot najstnik