nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj TV programov Planet TV ne morete več gledati

3. 1. 2024; 03.17
Avtor: K.M.
Denis Avdić

Denis Avdić v kvizu Kolo sreče. foto: Planet TV

Danes so številni gledalci doživeli šok, saj niso morali več gledati priljubljenih televizijskih programov. Kje tiči razlog?

Ali uporabniki omrežja T-2 danes niste mogli spremljati programov Planet TV? To je njihovo posjasnilo: "Obveščamo vas, da z današnjim dnem naši trije kanali: Planet, Planet 2 ter Planet Eva ne bodo več vidni na omrežju T-2. Razlog za takšno odločitev je potek pogodbe o sodelovanju. Trudimo se doseči nov dogovor, da bi naročniki T-2 še naprej lahko spremljali naš program. Vsem gledalkam in gledalcem se zahvaljujemo za zaupanje in potrpežljivost."

Dodano ob 17.30, 3. januar 2024:

Na svoji strani se je s pojasnilom oglasil tudi T-2. Zapisali so: 

"Pri pogajanjih z medijsko hišo Planet TV in njenimi madžarskimi lastniki smo si v družbi T-2 kljub njihovim drugačnim izhodiščnim zahtevam prizadevali za uveljavitev realnih cen za retransmisijo njihovih programov. V družbi T-2 sicer podpiramo njihove prihodnje razvojne in poslovne načrte, ki izražajo ambicije po večji gledanosti programov, vendar v razumnih in objektivno dogovorjenih okvirih ob realnih zmožnostih trga.

Posledični izklop programov Planet TV tako izkazuje naše trdno stališče, da kot operater ne moremo pristajati na tovrstne pritiske izdajateljev televizijskih programov. V primeru sprejetja novih pogojev bi morali v družbi T-2 občutno dvigniti tudi cene mesečnih naročnin televizije v naših obstoječih paketih, kar pa nikakor ni v skladu s pričakovanji naših uporabnikov."

Celotno obvestilo lahko najdete TUKAJ

prejšnji članek
Maska za obraz, ki bo vašo kožo v hipu naredila svilnato mehko
Moda&Lepota
Maska za obraz, ki bo vašo kožo v hipu naredila svilnato mehko
naslednji članek
Pripravite svojo kožo na hladnejši del leta
Moda&Lepota
Pripravite svojo kožo na hladnejši del leta