oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Cecilija premika meje s sodobno pop balado Lažu te

3. 1. 2024; 10.30
Avtor: PR
Cecilija

Cecilija foto: Croatia records

Priljubljena hrvaška pevka Cecilija je z novim singlom Lažu te in precejšnjo zvočno spremembo poskrbela za novoletno presenečenje številnega zvestega občinstva in poslušalcev radijskih postaj. Lahko bi rekli, da v leto 2024 vstopa povsem nova, moderna in drugačna Cecilija.

Gre za pesem globokih čustev in nalezljivega refrena, obogatenega z rahlo primesjo hrvaškega etno zvoka. V kombinaciji sodobnega pop zvoka s pridihom tradicionalnih melodičnih linij Cecilia nekako premika meje in na domačo glasbeno sceno prinaša nov zvok in pravo osvežitev. Njen močan in čustven nastop v kombinaciji s sodobno pop produkcijo je požel odobravanje in pozitivne odzive vseh, ki so jo do sedaj slišali.

"Zelo sem vesel, da vam lahko predstavim nekaj novega in povsem drugačnega, kar verjamem, da bo za marsikoga pravo presenečenje. Avtorska in produkcijska ekipa Hit Factory je zame skrojila močno in čustveno pop balado 'Lažu te', ima nekaj posebnega. je popolnoma nov pristop in lahko rečem, da v moji novi glasbeni smeri prevladuje moderna glasbena produkcija, obogatena z rahlo primesjo etno zvoka. V kombinaciji modernega popa z rahlim etno pridihom smo naredili zanimivo kombinacijo za katerega verjamem, da bo dobro sprejet pri mojem zvestem občinstvu in poslušalcih radijskih postaj," Cecilia nam je povedala.

prejšnji članek
Nostalgična Tina Maze obuja spomine
Svet slavnih
Nostalgična Tina Maze obuja spomine
naslednji članek
Tima Koresa pretresla prijateljeva smrt, radijski svet žaluje
Svet slavnih
Tima Koresa pretresla prijateljeva smrt, radijski svet žaluje