IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severini ob nezgodi pomagala tudi Slovenka

27. 12. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
Screenshot_4

Severina in Šajo foto: Zaslonski posnetek

Pred dnevi se je veliko govorilo o Severininem nastopu v Sloveniji, tekom katerega je na oder skočil moški in izpod njenih nog rešil kos nakita, ki ga je izgubila. To se je zgodilo nekaj sekund prej …

»Mislila sem, da me je ugriznil pes,« je pojasnila pevka Severina, ki med prepevanjem pesmi Moja štikla sprva ni dojela, zakaj se med njenimi nogami motovili moški. No, pravzaprav ga je pevka dobro poznala, na oder je namreč skočil Šajo, član njene tehnične ekipe, ki je s tal urno pobral uhan in tako preprečil, da bi Severina nanj stopila in pri tem zaradi njegove večje velikosti izgubila ravnotežje in padla.

Kakšno pa je ozadje dogajanja? Potem ko je pevka na družbenih omrežjih objavila posnetek Šajevega skoka na oder, se je med komentarji javila obiskovalka koncerta in pojasnila, da je stala v prvi vrsti, ko je opazila, da se je Severini med poskakovanjem snel uhan.

»Bila sem na koncertu, v prvi vrsti in v trenutku, ko je Severina izgubila uhan, sem njeni spremljevalni vokalistki z rokami pokazala, kaj se nahaja na odru, ona pa je nato nakazala gospodu, ki je herojsko skočil na oder in kot Rambo rešil situacijo,« je slikovito opisala dogajanje slovenska frizerka Nešana Arnaut in pojasnila, da so člani ekipe hitro reagirali in svoje delo profesionalno opravili.

prejšnji članek
Mali Basi slavi peti rojstni dan
Svet slavnih
Mali Basi slavi peti rojstni dan
naslednji članek
Botri: Kdo je Bella in kaj ima za bregom?
Svet slavnih
Botri: Kdo je Bella in kaj ima za bregom?
#obraziavenija
obraziavenija