franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nina Osenar Kontrec v tednu dni reciklirala obleko

3. 10. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
LJFW 2023 day 01 - Photo_Ziga_Intihar-213

Nina Osenar Kontrec se je odprtja tedna mode udeležila z možem Dejanom. foto: Žiga Intihar/LJFW

Voditeljica je sledila trajnostnim smernicam in se na dveh dogodkih pojavila v isti obleki.

Včeraj se je v Ljubljani začel teden mode, ki je na prvi dan postregel z nizom devetih modnih revij, na katerih so se predstavili oblikovalci, ki so več pogledih sledili osrednji temi dogodka - trajnosti v modnem oblikovanju. Gre za prvi večji dogodek v Centru Rog, čeprav novi prostor, namenjen kreativnemu sektorju pa tudi ljubiteljskim ustvarjalcem, uradno še ni odprl svojih vrat. Med obiskovalci je bila sploh prvič tudi Nina Osenar Kontrec, ki je navdušila tudi s potezo, s katero je sledila trajnostni usmeritvi. Že drugič v tednu dni se je na dogodku pojavila v isti roza obleki, zaradi katere so številni navdušeni. 

"Res sem vesela, da sva bila z možem povabljena na ta dogodek. Kakšne lepe revije, kreacije, manekenke in manekeni… Najbolj pa me je navdušil Jan Fonda, model z nožno protezo, ki je nosil kreacije Tanje Uvera. Kakšna energija. Bravo! Vem, da je bilo zanj to prvič, a to je energija, ki jo vidimo pri profesionalnih modelih. Res navdihujoče. In lepo, da vključenost na LJFW ni le floskula."

Nina se je v družbi Dejana tedna mode udeležila sploh prvič. foto: Žiga Intihar/LJFW

Nina Osenar Kontrec je na tednu mode blestela v roza obleki. foto: Žiga Intihar/LJFW

Pred dnevi je v isti obleki blestela na lepotnem dogodku. foto: S.R./M24

Med modeli na pisti tudi znana imena

Pika Zrim, vplivnica in ena najbolj prepoznavnih 50+ modnih blogerk, je kot model nastopila pri treh kreatorjih - Timoteju Bistanu, AprilianEarthling in Saniji Reji Aske x Sofianogard: "Letos treme nisem več čutila. Morda tudi zato, ker sem za razliko od prejšnje edicije tokrat dobila vabilo. Lani pa sem se udeležila castinga. In to še ni vse, naslednje dni me čaka še nekaj izhodov. Res uživam v hoji in dobro mi gre."

Po pisti pa se je prvič v karieri sprehodila vplivnica in glasbenica Gaja Prestor: "Res sem vesela, da sta me M.Fiction povabili med svoje modele. Že lani, ko sem opazovala mto dogajanje, sem si namreč potihem zaželela, da bi enkrat kaj takega poskusila tudi sama. A izziva sem se malo tudi ustrašila oziroma ga nisem vzela tako zlahka. To je velika odgovornost, poleg tega pa sem se morala sprehajati v res vrtoglavih petah."

Raperju Emkeju, ki je nastopil v sklopu modne revije Tanje Uvera in so modeli po pisti korakali v ritmih njegove glasbe, pa se je uresničila dolgo tleča želja: "Od nekaj sem si želel rapati na “Fashion Weeku”. Hvala za priložnost! Sem pa nosil tudi krilo in se počutil nekje med Vikingom in Škotom, ter imel en res lep večer."

prejšnji članek
Gaja Prestor se je prvič spehodila po modni pisti tedna mode
Svet slavnih
Gaja Prestor se je prvič spehodila po modni pisti tedna mode
naslednji članek
Če se premalo pogovarjate, ste lahko depresivni
Zdravje
Če se premalo pogovarjate, ste lahko depresivni