volilni-kongres, Matjaž Han
Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore SD

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Chorchypu poplave uničile projekt, a se ne bo predal

23. 8. 2023; 05.00
Avtor: V.M.
Chorchyp_Klemen Razinger

Denis Porčič - Chorchyp foto: Klemen Razinger

Kot bi videl v prihodnost, je Denis Porčič - Chorchyp pred meseci posnel pesem Ne se pred't, ki pa jo je, kot marsikaj drugega, odnesla voda.

Denis Porčič - Chorchyp, reper, trener borilnih veščin, profesionalni borec, igralec in dobrodelnež se je oglasil s sporočilom in pesmijo Ne se pred't. Pesem je nastala v sodelovanju s pevcem Sashem Kuzmo, le-ta pa naj bi bila himna novega projekta z imenom Chorchyptlon, ki ga bo Chorchyp z ekipo Exatloncev izvajal po osnovnih šolah, gre pa za zabavno učenje o telesu in pravilnem treniraju s pomočjo poligonov.

Poplave odnesle glasbeni projekt

Chorchyp & Sash Kuzma sta zadnje tri mesece z ekipo snemala kadre za novi videospot Ne se pred’t, ki naj bi izšla konec avgusta, vendar so jim poplave, ki so pustošile po Sloveniji, prekrižale načrte. Kljub temu, da je video material v celoti izgubljen, se je Denis vseeno odločil, da bo v svet poslal pesem, ki nosi izjemno močno sporočilo, ki bo v tem trenutku dalo moč marsikomu. Režiser in snemalec videospota je Andraž Gliha, katerega je doletela še hujša usoda.

Ne samo da je izgubil svoje 20-letno delo snemanja glasbenih videospotov, izgubil je tudi vso snemalno opremo in diske, na katerih so se nahajali vsi posnetki videospota Ne se pred’t. Chorchyp in ekipa so zadnje tri mesece snemali številne prizore s šolarji OŠ Josipa Vandota Kranjska Gora, z olimpijskimi judoisti s posebnimi potrebami, invalidom Timom Vodnikom in evropsko prvakinjo Para Dance 2022 Laro Nedeljković, borcem Zanom Tekavcem ter Frankom Bajcem, ki ima tudi glavno vlogo v spotu. Ob izgubi posnetkov je Chorchyp poveda, da bodo po vsej verjetnosti ponovno snemali prizore z vsemi udeleženci in da bodo otroci in postali ponovno navdušeni, saj je želja da ta spot ugleda luč sveta izjemno velika.

»Ne morem si predstavljati kako se počutijo ljudje, ki so izgubili imetje in streho nad glavo! Organizirali bomo dobrodelne glasbene dogodke, da pomagamo ljudem in upam da  bo pesem, ki nosi ravno pravšnji naslov inspirirala k pomoči drugim, kot tudi vse prizadete, da naj se ne predajo,«, sta povedala Chorchyp & Sash Kuzma, ki sta ravno stopila iz odra dobrodelnega koncerta v Kranjski gori, kjer so za žrtve poplav zbrali kar 76.000 eur.

prejšnji članek
Tako je Rebeka Dremelj z možem razveselila starejšo hči
Svet slavnih
Tako je Rebeka Dremelj z možem razveselila starejšo hči
naslednji članek
Tereza Kesovija pristala v bolnišnici, oboževalci zaskrbljeni
Svet slavnih
Tereza Kesovija pristala v bolnišnici, oboževalci zaskrbljeni