IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate Middleton hospitalizirana in operirana - kakšno je stanje

17. 1. 2024; 03.20
Avtor: K.M.
Že nekaj mesecev nazaj je bilo že na njenem obrazu opaziti, da je očitno nekaj narobe

Kate Middleton foto: Profimedia

Kensingtonska palača je v sporočilu za javnost potrdila, da je bila valižanska princesa operirana, a podrobnosti zdravstvenih informacij za zdaj niso prišle v javnost.

V sporočilu za javnost so zapisali, da je bila valižanska princesa Kate Middleton včeraj sprejeta v bolnišnico, kjer so opravili  abdominalno operacijo. Gre torej za operacijo povezano z boleznimi trebušne stene ali trebušnih organov. Ob tem niso sporočili, s kakšno boleznijo se je soočala, saj je bila takšna njena želja. Naj bi bila pa operacija uspešna, Kate pa naj bi v bolnici ostala od deset do štirinajst dni, nato pa bo doma nadaljevala z okrevanjem. V javnost naj bi se vrnila šele po veliki noči, ki je letos konec marca. Britanska javnost je s tem dobila tudi pojasnilo, zakaj William in Kate na uradnem Instagram profilu nista počastila njenega rojstnega dne. 

"Valižanska princesa ceni zanimanje, ki ga bo povzročila ta izjava. Upa, da bo javnost razumela njeno željo, da ohrani čim več normalnosti za svoje otroke; in njeno željo, da njeni osebni zdravstveni podatki ostanejo zasebni. Kensingtonska palača bo zato posredovala posodobitve o napredku Njene kraljeve visokosti le, ko bo na voljo pomembne nove informacije," so še zapisali in se opravičili tistim, na katere bo njena odsotnost morebiti vplivala. 

Kate Middleton je bila zadnjič v javnosti sicer na božični dan, ko se je z družino in preostankom kraljeve družine udeležila mašne slovesnosti. 

prejšnji članek
Kaj se zgodi, ko imate strto srce?
Zdravje
Kaj se zgodi, ko imate strto srce?
naslednji članek
Prevzemite nadzor nad čustvi
Zdravje
Prevzemite nadzor nad čustvi