nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nicole Kidman presenetila z osebnostjo, ki javnosti ni znana

12. 4. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
nicole kidman

nicole kidman foto: Profimedia

Hollywoodska zvezda Nicole Kidman je pojasnila, da sodi med tip osebnosti, za katero je značilno zadržano vedenje in odsotnost želje po izpostavljanju.

Morda se vam zdi, da so ljudje, ki se podajo v igralski svet, po naravi odprte, ekstrovertirane osebe. Nenazadnje nastopajo pred publiko v gledališču ali pa sestavljajo zgodbo pred kamero, kar zagotovo terja precejšnjo mero sproščenosti, izpostavljanja in stopanja izven cone udobja. Da slednje ne drži, nam je v preteklosti tekom mimobežnih pogovorov že potrdilo nekaj slovenskih igralcev. Kot so pojasnili, se v času nastopa zgolj prelevijo v vlogo lika, ki ga upodabljajo, kar pa ne pomeni, da ne morejo soditi med zadržan, torej introvertiran tip osebnosti.

Slednje je med intervjujem za revijo People razložila tudi hollywoodska zvezda Nicole Kidman in ob tem malce presenetila javnost. Čeprav je znana po svoji glamurozni drži, pravi, da je v resnici zelo sramežljiva. Ker je hkrati oseba, ki se rada zabava in uživa v plesu, si tako svoja hrepenenja nekoliko prilagodi.

»Nisem ekstrovertirana oseba, prav tako pa ne bi rekla, da sem človek, ki hitro odide. Nisem dekle za nočni klub, rada pa plešem in hodim na rave zabave, saj si samo želim sproščeno plesati v skupini ljudi,« je za revijo People povedala igralka in nadaljevala, da so ji sicer mnogo ljubše manjše, intimnejše zabave.

»Nisem za neke velike družabne dogodke, raje imam srečanja doma z družino in prijatelji. Zelo rada tudi plešem in kar ne morem nehati, kadar Keith igra glasbo po mojem okusu,« je še dejala in pojasnila, da so takšne zasebne zabave velik del njihovega življenja.

Nicole Kidman in glasbenik Keith Urban

Nicole Kidman in glasbenik Keith Urban foto: PROFIMEDIA

prejšnji članek
Manj znan podatek o ogljikovih hidratih v rižu
Kulinarika
Manj znan podatek o ogljikovih hidratih v rižu
naslednji članek
Večerja za 5: Veganka Tinca se je učila pri Ani Roš
Resničnostni šovi
Večerja za 5: Veganka Tinca se je učila pri Ani Roš