stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se dogaja s Suri Cruise?

12. 7. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
suri-cruise

Suri Cruise maja 2023 foto: Profimedia

Hčerka Katie Holmes in Toma Cruisa šteje že 17 let. Zrasla je v preprosto dekle, veseli se šolanja, ki jo čaka jeseni, sicer pa skupaj z mamo živi mirno življenje.

Pred več kot desetimi leti je hčerka Toma Cruisa in Katie Holmes nenehno polnila novice. Tudi naše, slovenske, saj je bilo za malo deklico, ki so ji pri petih letih prilepili oznako očkove razvajenke, zelo veliko zanimanja. Nekaj let odmevnem razhodu zvezdniške družine je Suri dočakala več zasebnosti, le vsakoletne novice, da še vedno nima stikov z očetom, niso presahnile.

Danes nekdaj ena najbolj slavnih deklic šteje 17 let in živi skoraj povsem običajno življenje. Napovedi iz otroštva so se uresničile, Suri še vedno zanima moda, kar je tudi razlog, da se je odločila za šolanje na tem področju. Katie opisujejo kot zaščitniško mamo, sicer pa si nemara samo prizadeva, da bi živeli kar se da mirno življenje.

Suri Cruise junija 2023 foto: Profimedia

Kaj pa kočljiva tema glede Toma Cruisa? »Suri ne pozna več svojega očeta, videla ga ni že desetletje. Prav tako ne hodi gledati njegovih filmov, pa tudi on nima nobene vloge v njenem življenju,« so ameriški mediji povzeli izjavo osebe, ki pozna zasebnost igralke in njene hčerke. TMZ je sicer leta 2012 razkril, da Toma čaka vrtoglava preživnina. Slednja naj bi po njihovih navedbah znašala 400.000 dolarjev na leto, plačevati pa jo mora do hčerkinega 18. leta.

Suri Cruise marca 2023 foto: Profimedia

prejšnji članek
Botri: Zlatan slavil 28. rojstni dan, ta detajl razkriva ...
Svet slavnih
Botri: Zlatan slavil 28. rojstni dan, ta detajl razkriva ...
naslednji članek
Tanja Žagar navdušila v kopalkah
Svet slavnih
Tanja Žagar navdušila v kopalkah