IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severinina mama prvič spregovorila za medije

2. 9. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
ana in severina

Mama s hčerko Severino foto: edit: njena.si

Ana Vučković je sklenila, da se po drami, ki jo je sprožil prepir med sestrama, mora oglasiti in pojasniti, kaj se dogaja. Severinina mama sicer ne daje izjav, po sili razmer je to storila prvič.

Ko je Ana Vučković v večernem TV dnevniku videla, da je nekdanji zet podal izjavo, v kateri je pojasnil, kaj se je v noči spora dogajalo v njenem domu, je 84-letno ženico minilo potrpljenje. Odločena, da pojasni dogajanje, je televizijski hiši napisala elektronsko sporočilo in tako podala svojo prvo medijsko izjavo.

Severinina mama je v izjavi pojasnila, da tovrstnega komuniciranja ni vešča in da doslej niti ni bilo potrebe, da se oglaša. A to se je sedaj spremenilo, saj mora spregovoriti in pojasniti, da Severina svoje sestre Marijane ni poškodovala, pa tudi napad se je zgodil iz njene strani in ne Severinine.

Sporočilo, v katerem izraža jezo in ogorčenje nad početjem nekdanjega zeta, je zaključila s pojasnilom, da se je Marijana že poprej posluževala prijav. »To ni bilo prvič, da je Severino prijavila sestra. Ne samo nje, tudi lastno hčerko je Marijana prijavila policiji. Vsem pristojnim sem povedala, da Severina skrbi zame in da me boli, da tako trpi zaradi svoje sestre, ki si stvari izmišlja in laže.«

Več o sporu med sestrama, si lahko preberete TUKAJ.

prejšnji članek
Lina brez Aljaža: Borim se za naju, za najino prihodnost
Resničnostni šovi
Lina brez Aljaža: Borim se za naju, za najino prihodnost
naslednji članek
MasterChef: Kaja sprejela izziv in našla sanjsko službo
Resničnostni šovi
MasterChef: Kaja sprejela izziv in našla sanjsko službo