901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tukaj dopustujeta Lado Bizovičar in Anela

20. 7. 2023; 08.43
Avtor: K.M.
Tudi Lado Bizovičar bo nastopal na Kongresnem trgu

Lado Bizovičar, Slovenija ima talent foto: Voyo/Slovenija ima talent

Izbranka Lada Bizovičarja redno objavlja utrinke z dopusta, a vse do zdaj ni razkrila lokacije. Do zdaj, ko je objavila točno lokacijo nahajanja. Je ta res takšna skrivnost, ali jo do zdaj ponesreči ni razkrila?

Že po vseh njenih objavah je jasno, da si je družinica za letošnji poletni dopust izbrala Grčijo. Pred dvema tednoma je Anela Šabanagič zapisala "Končno, Prosti čas," in ob tem objavila sličico za družino ter zapisala, da so na dopustu sami štirje, ona, Lado Bizovičar in njuni hčerki. Zatem je objavila kar nekaj fotografij, tako na Instagram zidu kot tudi zgodbah, vse pa predstavljajo prelepo kuliso omenjene sredozemske države. Skalnate plaže, lepo modro morje, bele hiše ...

Čeprav je ob objavah vedno zapisala, da so sredi ničesar, pa je z eno izmed objav razkrila tudi dejansko lokacijo. Objavila je namreč fotografijo restavracije in bara ter trgovinice v starem obalnem grškem mlinu, ki je poimenovana z grškim imenom za mlin Mylos. Gre za restavracijo, ki se nahaja na otočju Koufonisia. Gre za par dveh otokov, Ano Koufonissi in Kato Koufonissi, na območje pa je možno priti zgolj s trajektom ali drugim plovilom. Najbližje letališče je na največjem otoku Kikladov Naksosu, do koder pa leti letijo zgolj iz Aten. 

Takole so otoka opisali na uradni spletni strani: "Pokrajine v grški Koufonisiji se ne morete opisati! Neresnična turkizna voda, bleščeč pesek, sproščeno vzdušje in kikladska arhitektura ustvarjajo pravo čudo sredi kikladskega arhipelaga. Če iščete rajski otok za počitek in sprostitev, ste ga pravkar našli!" Kikliadi so sicer otočje v Egejskem morju  jugovzhodno od celinske Grčije in bivša administrativna prefektura Grčije.

prejšnji članek
Kaj danes počne 'Zaspanec' iz filma Gremo mi po svoje?
Svet slavnih
Kaj danes počne 'Zaspanec' iz filma Gremo mi po svoje?
naslednji članek
Vesna (Ljubezen je na vasi) možu oprostila varanje
Svet slavnih
Vesna (Ljubezen je na vasi) možu oprostila varanje
#nasazenazenska
nasazenazenska