franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jana Morelj postavna tudi brez diete

6. 6. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Jana Morelj

Jana Morelj foto: Urša Premik

Jana Morelj je sicer sodelovala v dobrodelnem izzivu keto diete, a se je hkrati razveselila zaključka, saj ni zagovornica nobene diete.

Jani Morelj skok v kopalke ne povzroča slabe volje. Kot pravi, se z leti vse manj obremenjuje, pa tudi sicer ni pristaš dietnega prehranjevanja.

»Načelno poslušam svoje telo, ker mi jasno pove, kaj mu ustreza in kaj ne. Na srečo obožujem zelenjavo in nisem preveč sladkosneda. Včasih je seveda kakšen kilogram preveč, a ga lahko z malce bolj zdravo prehrano in obilo gibanja dokaj hitro stopim. Ne glede na letni čas pridno telovadim in veliko hodim na sprehode. Veličina izziva pred skokom v kopalke pa je odvisna od tega, kako se neko obdobje počutim v svoji koži. Ko pa sem enkrat v kopalkah in v vodi, je vseeno. Z leti se človek vse manj obremenjuje in začne preprosto uživati,« je za revijo Lady pojasnila Jana in povedala še, da si je za letošnje poletje po dolgih letih spet omislila enodelne kopalke, čeprav ima najraje dvodelne.

»Bodo pa močnih in živih poletnih barv. Take obožujem! Moj poletni stil vključuje kratke majčke z naramnicami oziroma kot jim pravimo na Primorskem kanatere, pa kratke jeans hlače, oblekice ter japonke in natikače. Uf, komaj čakam poletje!«

prejšnji članek
Gadi pijani od lepih deklet
Svet slavnih
Gadi pijani od lepih deklet
naslednji članek
Igralec Dario Varga je zelo ponosen na svojo ženo
Svet slavnih
Igralec Dario Varga je zelo ponosen na svojo ženo