stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Klemen Bunderla se vrača na televizijo

10. 3. 2023; 04.30
Avtor: K.M.
Žana Vidmar, Klemen Bunderla

Voditeljski par Žana Vidmar in Klemen Bunderla foto: Aktual

Radijskega voditelja in nekdanjega zmagovalca šova Znan obraz ima svoj glas boste zdaj lahko spet spremljali na malih ekranih. Preverite, kje!

Radio Aktual se že ta ponedeljek s svojim programom seli tudi na televizijo. Od zdaj naprej boste lahko program spremljali tako preko radijskih kot tudi televizijskih sprejemnikov. Za začetek od 6. ure zjutraj do 18. ure popoldne, s časoma pa verjetno kar v celodnevni programski shemi. Na malih ekranih in radijskih frekvencah hkrati boste od ponedeljka dalje lahko spremljali znane radijske glasove, kot so: Klemen Bunderla, Jure Ličen, Žana Vidmar, Martina Švab, Mojca Mladenović, Rudi Sieger, Tamara Goričanec, Grega Javornik, Klara Japelj, Žiga Kvas, Doroteja Stupar in Matjaž Korošec. 

Klemen Bunderla priznava, da ni jutranji tip človeka, a ga njegova sovoditeljica in tudi prijateljica Žana Vidmar vedno uspe spraviti v dobro voljo in smeh. Pa seveda tudi Klemen nasmeje Žano, in poslušalce. Ko pride v studio, preklopi na dobro voljo in ta potem traja in traja. In tako bo tudi vsako jutro, ko bosta vodila televizijski in radijski program na Aktualu, od 6.00 do 10.00. Klemen dodaja: »Od ponedeljka do petka boste imeli ekskluzivni vpogled v zakulisje in v čisto nov studio Aktuala. Sicer pa ostajamo radio, vaš zvesti prijatelj, 24 ur na dan, sedem dni v tednu!«

Seveda pa radio Aktual ostaja z vami 24 ur na dan, vse dneve v tednu. Za razliko od televizije, ki bo, vsaj na začetku, z vami le od ponedeljka do petka, od 6.h zjutraj do 18.h popoldne.

prejšnji članek
Archie in Lilibet tudi uradno princ in princesa
Svet slavnih
Archie in Lilibet tudi uradno princ in princesa
naslednji članek
Ta živila vam bodo pomagala pri boleči menstruaciji
Zdravje
Ta živila vam bodo pomagala pri boleči menstruaciji
#obraziavenija
obraziavenija