franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jure Godler bo kmalu izdal novo knjigo

25. 7. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
Jure Godler Marko_Delbello_Ocepek

Jure Godler foto: Marko Delbello Ocepek

Tik pred izidom je že njegova tretja knjiga o Spencerju in Novaku, ki se že kmalu vrneta v akcije in smeha polni zgodbi 'Dr. Nobody'.

Jure Godler si to poletje nabira moči pred jesenskim snemanjem televizijskih oddaj ter svoj čas preživlja tudi ob pisanju. Te dni namreč zaključuje tretje nadaljevanje dogodivščin agentov Spencerja in Novaka. Večno žejna, lačna, divjih voženj, dam svobodnih nazorov in razvrata željna (anti)junaka, se bosta vrnila v novi napeti zgodbi 'Dr. Nobody'. Potem ko sta Slovenijo v prvi zgodbi obvarovala pred balkansko mafijo in v drugi knjigi svet pred zaroto mednarodne kriminalne združbe, je o tem, koga in kaj bosta reševala tokrat, njun literarni oče še skrivnosten. Če pa vsaj malo poznate zapuščino Iana Fleminga in Jamesa Bonda, ki je eden od navdihov Godlerjeve satirično-akcijske serije, bi se moralo tokrat dogajnje vrteti okoli jedrske energije.

Razkrita je naslovnica nove knjige foto: PR

Prihaja Doktor Nobody foto: pr

Preden pa se boste lahko zapodili v knjigo 'Dr. Nobody', ne pozabite s seboj na plažo ali ob hladni tolmun vzeti prvih dveh uspešnic 'Casino Banale' in 'Vohun, ki me je okužil'.

prejšnji članek
To je najslabša lastnost nebesnega znamenja 'lev'
Zdravje
To je najslabša lastnost nebesnega znamenja 'lev'
naslednji članek
Nina Ivanič z novim hobijem
Svet slavnih
Nina Ivanič z novim hobijem