volilni-kongres, Matjaž Han
Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore SD

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Novinarka Sara Volčič je bila žrtev nasilnega partnerja

10. 6. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
Sara Volčič

Sara Volčič foto: Ana Gregorič

V okviru osveščanja je z javnostjo delila svojo zgodbo o ljubezni, ki je prerasla v bolezen. Novinarka oddaje Svet na kanalu A Sara Volčič je bila pred leti žrtev nasilnega partnerja, rešil jo je klic iz POP TV-ja.

Sara je štela 24 let, ko je kot novinarka dnevnega časopisa spoznala fanta, s katerim je hitro zaplula v ljubezensko razmerje. Žal se je ljubezen kmalu izrodila v nekaj bolnega, bolestnega.

Ne boste verjeli, kaj so izbrale te tri ženske. Nekaj, kar si morate omislite tudi vi. Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

»O tedanjem fantu ne bom veliko govorila, naj povem zgolj to, da je v času najine zveze zapadel v svet mamil. Počasi je lezel vanj, vse do odvisnosti od heroina. In ves čas, četudi sem seveda opažala številne spremembe, mi je o tem lagal in prikrival svoje početje. V življenju nisem zaužila nobene droge (če odštejemo analgetike), niti "trave" ne, zato je jasno, da mi tedanji fant ni bil pripravljen razlagati o svojem drsenju v svet mamil. In jasno je, da je začelo  prihajati do napetosti, vse pogostejših prepirov, kajti življenje z narkomanom, kot je znano, ni enostavno,« je novinarka pričela svojo pripoved za 24ur.com in tekom izpovedi spregovorila tudi o fizični bolečini, ki ji jo je zadal partner.

»Ne spomnim se več natančno tistega dneva, ko me je prvič udaril. Mislim, da se je začelo z odrivi, ko sem kdaj od njega zahtevala kakšen odgovor. Tako me je nekajkrat odrinil stran, vsakič seveda nekoliko močneje. Potem pa prvi udarec. Bila je klofuta, močan udarec v lice. In še danes, ko pomislim na to, me po telesu (predvsem obrazu) spreleti, postane mi neprijetno, telesno reagiram na nekaj, kar sem velikokrat doživela. In res je, kar pravijo tisti, ki vedo, kaj nasilje je: po prvi klofuti bi moral vsak oditi, vsaj za nekaj časa. S tem bi storilca prisilil, da resno razmisli o tem, kar je storil. In s tem bi žrtvi postavila mejo, se zaščitila. A kaj, ko je vmes še ta "prekleta" ljubezen, čeprav to ljubezen ni, a ti se tega takrat še ne zavedaš,« je skupaj s spomini povzela občutke Sara, ki jo je iz brezna rešil klic televizijske hiše, v Ljubljani so ji namreč ponudili službo. Volčičeva se je tako odselila iz Obale in v prestolnici obrnila nov list …

Sara Volčič

Sara Volčič foto: POP TV

prejšnji članek
VIDEO: Med slavnostno otvoritvijo je zabobnelo
Svet slavnih
VIDEO: Med slavnostno otvoritvijo je zabobnelo
naslednji članek
Marinkovo hčerko zaročil postavni mladenič
Resničnostni šovi
Marinkovo hčerko zaročil postavni mladenič