evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nini Pušlar preglavice delale vroče temperature in toča

20. 8. 2019; 07.00
Avtor: K.M.
Nina Pušlar

Nina Pušlar foto: Nejc Fon in Sara Ros

Priljubljena pevka, ki s svojim bendom, na krilih odlično sprejetih skladb Za naju in Svet na dlani, to poletje v note in verze svojih številnih uspešnic ovija dvorišča slovenskih gradov in dvorcev, je dolge sončne dneve izkoristila tudi za ustvarjanje videospota, s katerim je opremila aktualni singel. Večino gradiva je nastala na pobočju Nanosa, če odmislimo, da si je ekipa za delo izbrala najbolj vroč poletni dan, in se je bilo treba zato malo več skrivati pod senčniki in piti veliko vode, pa je vse teklo gladko. Bolj adrenalinski je bil drugi snemalni dan na slovenski obali, ki so ga motile nevihte s točo, a na koncu jim je uspelo posneti vse potrebne kadre. Delo je sicer vodil prekaljeni režiser Perica Rai, s katerim je Nina v preteklosti že ustvarila tudi videe za skladbe Odhajam z vetrom, Pozdrav z ljubeznijo, Vprašanje srca in Tik tak tok.

Nina Pušlar foto: Nejc Fon in Sara Ros


Ob ustvarjalni mladenki se vam bo v tem filmčku oko gotovo ustavilo tudi na jeklenem lepotcu, klasičnem fordovem kabrioletu, ki te tudi ne pusti hladnega: »Ta stari mustang mi je zelo všeč in sem si ga že odkar sem ga prvič videla predstavljala v videospotu za novo pesem Svet na dlani. Vesela sem, da smo idejo izpeljali, za kratek čas pa se nam je snemanju pridružil še naslednik tega klasičnega športnika,« pravi Nina in doda, da je bilo ta avto užitek voziti in bi si ga z veseljem izposodila še za kakšen počitniški pobeg z vetrom v laseh.

Glasbenike, ki so poletje izkoristili tudi za kratke počitnice in pobege, čaka še nekaj grajskih koncertov, tako sodelavci kot številni oboževalci pa že komaj čakajo na prvi septembrski petek, ko se Nina Pušlar s svojim bendom vrača v ljubljanske Križanke. Vrnitev bo posebna, saj bo koncert snemala tudi RTV Slovenija, tam pa boste prvič lahko prišli tudi do kopije Nininega šestega studijskega albuma.

prejšnji članek
To je moški, ki ga ljubi plezalna šampionka
Svet slavnih
To je moški, ki ga ljubi plezalna šampionka
naslednji članek
Alya takšnega odziva ni pričakovala
Svet slavnih
Alya takšnega odziva ni pričakovala
#obraziavenija
obraziavenija