evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mama Nike Kljun ubežala hudi tragediji

3. 7. 2019; 12.00
Avtor: K.M.
bolero 02

(So)ustanoviteljica plesne šole Janja Pušl in hči Nika Kljun foto: Vito Tofaj.

"Samo sekunda je potrebna in NI TE VEČ. Imejte se radi, ljubimo življenje in puščajmo za sabo dobre reči," je zapisala na družbenem omrežju.

Koreografinja, lastnica plesne šole Bolero in mati ene izmed najuspešnejših slovenskih plesalk Janja Pušl je na družbenem omrežju delila zapis o hudi izkušnji, ki je za njo. Malo je manjkalo in bi na cesti zaradi hudega neurja lahko prišlo do hude tragedije.

"Danes sem hvaležna nekomu nad mano, da me je ubranil najhujšega v neurju in popolnem zastoju na cesti proti Domžalam. Vožnja v neurju, naenkrat med vožnjo močan in glasen pok ... udarec nečesa trdega po prednji šipi (niti ne vem, če res tudi po šipi) in strehi nad mojo glavo, zdi se, da sem videla nekaj črnega, ki je odletelo iznad avta, razklan električni drog ob cesti, v šoku zavijem na nasprotno stran ceste in še hitreje poravnam nazaj, ljudje se čudijo ob cesti," je zapisala koreografinja. Ob tem je poudarila, da se kljub stoječih koloni avtomobilov v tistem trenutki na nasproti strani ni bilo nobenega avtomobila. Če bi bil, bi se lahko vse skupaj končalo drugače. "Ustavim na črpalki, zbegana, padem v jok ... Občutek sem imela, da je streha preklana ali, da sem zapeljala čez debelo oviro na cesti. Neurje prinaša dež. Panična in prestrašena pokličem sina ... javi se! Njegov objem je bil neprecenljiv! Hvala, dragi moj Dan Čampa Pušl. Samo sekunda je potrebna in NI TE VEČ. Imejte se radi, ljubimo življenje in puščajmo za sabo dobre reči ..." Zapisala je še, da je avto malo poškodovan, ona pa na srečo cela. 

prejšnji članek
Kaj se zgodi ob stiku s portugalsko ladjico?
Zdravje
Kaj se zgodi ob stiku s portugalsko ladjico?
naslednji članek
Jaka Hafner ujet z otroškim vozičkom
Svet slavnih
Jaka Hafner ujet z otroškim vozičkom
#obraziavenija
obraziavenija