evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Popović sinu kupoval vse, kar si je zaželel

30. 6. 2017; 08.00
Avtor: K.A.
milan popovic

Milan Popović foto: You Tube

Hrvaška glasbenica Severina in srbski poslovnež Milan Popović si po začasni sodniški uredbi delita skrbništvo, mali Aleksandar pa te dni preživlja v družbi svojega očeta.

5-letni Aleksandar po začasni uredbi sodnice Verice Nikić teden dni živi s svojo mamo, teden dni pa z očetom. Poleg tega bo deček teden dni v juliju in teden dni v avgustu preživel s Severino, ostale tedne pa z očetom. Sodnica je odločila še, da Severina 200 dni na leto ne bo videla sina, a ga lahko takrat, ko je deček z očetom, enkrat na dan pokliče po telefonu, in to ob 20. uri.

V tem tednu je tako malček v družbi svojega očeta, fotografi pa so ju ujeli v centru Zagreba, kjer je Popović malemu Aleksandru kupoval številne igrače. 24sata.hr tako razkriva, da je Milan Aleksandru kupil tako rekoč vse, kar si je zaželel. Na koncu je v rokah nosil polne roke igračk, mali Aleksandar pa je razposajeno skakljal okoli svojega očeta in se zabaval z novimi pridobitvami.

Popović naj bi imel v centru Zagreba najeto luksuzno stanovanje, kjer naj bi živel s svojo novo srčno izbranko, s katero ima tudi sina Milana.

Severina se bo pritožila na odločitev sodišča, ki je odločilo, da svojega sina Aleksandra ne bo videla skoraj celo poletje. foto: Profimedia

prejšnji članek
Denis Porčič iskreno o mami
Svet slavnih
Denis Porčič iskreno o mami
naslednji članek
Odšla na dvig zadnjice, vrnila se je z iznakaženim obrazom
Svet slavnih
Odšla na dvig zadnjice, vrnila se je z iznakaženim obrazom