franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana igralka ljubi poročenega komika

1. 2. 2017; 06.30
Avtor: A.K.
Jennifer Garner

foto: Profimedia

Njeno življenje se je popolnoma spremenilo.

Ameriška igralka zadnje čase vse več časa preživlja z britanskim komedijantom Jamesom Cordenom. Čeprav je on poročen in ima otroke, se šušlja, da je v resnici novi izbranec lepe Jennifer Garner.

Skupaj so ju zalotili paparaci, ko sta se sprehajala po parku. foto: Profimedia

Ko sta se Jennifer in Ben Affleck razšla, se je igralka posvetila svojim otrokom, Violet, Seraphini in Samuelu. Dolgo časa so bili v središču njenega življenja prav njuni otroci, zdaj pa je videti, da je k njej prišla nova ljubezen. James Corden naj bi bil njen novi izbranec in menda sta skupaj že nekaj časa, pa čeprav Jamesa doma zvesto čaka družina. Govorice o njuni zvezi so začele krožiti, ko je bil par viden na sprehodu v Los Angelesu. Corden je sicer rojen v Londonu, preselil pa se je v ZDA že pred časom in uspel kot voditelj oddaje The Late Late Show, redno pa snema tudi Carpool Karaoke, ki so ga izstrelile med zvezde. Njegove karaoke, posnete med vožnjo v avtomobilu z različnimi zvezdniki, so pravzaprav najbolj gledani posnetku na YouTube kanalu.

Spomnimo. Garnerjeva in Affleck sta se razšla zaradi njegove odvisnosti od kockanja, Jennifer pa ga je obtožila tudi, da jo je prevaral. Čeprav nikoli ni bilo potrjeno, naj bi bila njegova ljubica Christina Ouzounian, varuška njunih otrok. Ben je sicer govorice ostro zanikal in dejal, da so to navadne laži, a govorice tudi kasneje niso potihnile.

prejšnji članek
Osebno ime: Vam ni všeč? Lahko ga spremenite!
Zdravje
Osebno ime: Vam ni všeč? Lahko ga spremenite!
naslednji članek
Kylie Jenner spet šokirala s svojimi prsmi
Svet slavnih
Kylie Jenner spet šokirala s svojimi prsmi