franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Ivana Trump objavila drugačen posnetek iz Bele hiše

27. 1. 2017; 09.55
Avtor: K.A.
ivanka trump (2)

Ivanka Trump foto: Vir: Profimedia

Lepa Ivanka Trump vsak prosti trenutek posveti svojim otrokom, s svojimi oboževalci pa na instagramu ves čas deli trenutke iz družinskega življenja. Nedavno je objavila še posebej ljubek video.

Ivanka Trump, hčerka novega ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je že objavila prve posnetke iz Bele hiše. Ivanka je Belo hišo uporabila za otroške igrišče in se z malim Theodorom Jamesom plazila po tleh, hčerko Arabello pa prosila, da naj še ona vzpodbuja svojega mlajšega bratca, da bo čim hitreje shodil. "Veliko pomembnih stvari se je zgodilo v preteklem vikendu, med njimi je zagotovo tudi ta, da se je mali Theodore naučil plaziti in to v Beli hiši," je zapisala ob ljubkem posnetku, ki ga je objavila na instagramu.

Donald Trump, ki je 8. novembra lani zmagal na volitvah v ZDA, je pretekli petek prisegel kot 45. ameriški predsednik. Ivanka Trump, ki je ves čas močno vpeta v družinski poslovni imperij, je na svojega očeta izjemno ponosna, v veliko pomoč pa bo novemu predsedniku tudi Ivankin mož Jared Kushner, ki ga je Trump imenoval na položaj višjega svetovalca Bele hiše.

A video posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

prejšnji članek
FOTO: Je pozabila na spodnje perilo?
Svet slavnih
FOTO: Je pozabila na spodnje perilo?
naslednji članek
Svetlana Makarovič: Pustite me pri miru!
Svet slavnih
Svetlana Makarovič: Pustite me pri miru!