IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mali jutranji rituali, ki jih obožujejo zvezdnice

5. 1. 2017; 10.00
Avtor: K.A.
lepota_kloss_profimedia

Karlie Kloss foto: Profimedia

Vsi imamo svoje male jutranje rituale, ki naša jutra naredijo lepša in bolj prijazna. Poglejte si, kako jutra začenjajo slavne lepotice.

Alessandra Ambrosio

"Pomembne odločitve rada naredim zgodaj zjutraj, saj so takrat moje misli najbolj bistre in glava najbolj spočita. Zjutraj si rada vzamem tudi čas za jogo in pilates, potem pa sledi hranilen zajtrk. Za zajtrk najraje jem jajca v kombinaciji z avokadom in kokosovim oljem. Kot številni drugi, pa si tudi jaz jutra ne morem zamisliti brez velike skodelice kave," je razkrila brazilska manekenka.

Cara Delevingne

"Velikokrat se zjutraj zbudim in najprej napišem tri strani v svojem dnevniku, včasih pišem poezijo ali pa zgolj zapisujem misli, ki se mi utrnejo. Včasih sploh ne vem kaj bi napisala, a čez nekaj časa misli same stečejo in ta ritual me zelo pomirja in sprošča. Včasih je težko na takšen način začeti jutra, a kasneje vidite, da je veliko lažje, če vse kar vas obremenjuje in bremeni prenesete na papir in tako olajšate svojo dušo," je prepričana britanska manekenka in igralka.

Miranda Kerr

"Jutra navadno začenjam z meditacijo. Po meditaciji sem napolnjena s pozitivno energijo in svetlobo. Dneve pa rada začenjam tudi z jogo oz. pilatesom, odvisno, kje sem in koliko časa imam zjutraj na voljo. Zjutraj si rada naredim tudi hranilen smuti, ki je sestavljen iz kokosove vode, skodelice mandljevega mleka, ene žlice acai jagod v prahu, ene žličke goji jagod, žličke kokosovega prahu, žličke mace, žličke chia semen in ene žlice kokosovega olja," je dejala avstralska lepotica.

Karlie Kloss

"Dan rada začnem s telovadbo. Rada se zgodaj zbudim in nato dan začnem s tekoma ali pa odidem v telovadnico. Tudi, če telovadim zgolj 20 minut, je to vseeno bolje, kot pa da zjutraj ne naredim ničesar zase. Brez telovadbe si sploh ne morem zamisliti začetka svojega dneva. Nato sledi bogat zajtrk. Najraje imam jajca s špinačo, avokadom in bučkami," je dejala ameriška manekenka.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio foto: Reuters

Cara Delevingne

Cara Delevingne foto: Profimedia

prejšnji članek
FOTO: Zvezdnice, ki na balkonu rade pokažejo več
Svet slavnih
FOTO: Zvezdnice, ki na balkonu rade pokažejo več
naslednji članek
Ste se med prazniki prenajedali? Za vas imamo rešitev!
Zdravje
Ste se med prazniki prenajedali? Za vas imamo rešitev!
#obraziavenija
obraziavenija