IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Minilo je 26 let, a te lepotice še vedno osvajajo svet

28. 12. 2016; 05.00
Avtor: K.A.
Cindy Crawford

Cindy Crawford foto: Vir: Profimedia

Veliki glasbeni hit Freedom '90 pokojnega Georga Michaela tudi po 26 letih še vedno navdušuje. A kako tudi ne bi, ko pa so se v njem pojavile vrhunske manekenke, ki so na modnih pistah pustile neverjeten pečat.

Legendarni glasbenik je k sodelovanju povabil Cindy Crawford, Naomi Campbell, Lindo Evangelista, Christy Turlington in Tatjano Patitz. Kljub temu, da je od snemanja minilo že dolgih 26 let, pa nekdaj vrhunske manekenke še vedno jemljejo dih s svojo lepoto.

Cindy Crawford pri 50 letih še vedno jemlje dih, nedavno pa je na plaži v Miamiju dokazala, da je njena postava še vedno brezhibna. Cindy bi z lahkoto še kdaj zakorakala po modnih pistah, kar pa zelo uspešno dela tudi njena 15 letna hčerka Kaia, ki je z vsakim dnem lepša.

Naomi Campbell (46) je videti kot, da bi se čas zanjo ustavil. Še vedno se sprehaja po modnih pistah, lani je tako korakala na modni reviji Zaca Posena na newyorškem tednu mode, pojavila pa se je tudi v Burberryjevi kampanji za pomlad/poletje 2015.

Naomi Campbell foto: Vir: Reuters

Linda Evangelista šteje 51 let, še vedno pa je muza številnih modnih oblikovalcev. Leta 1998 se je odločila, da se bo poslovila od modne industrije, a si je tri leta kasneje premislila in se vrnila na modne piste. V zadnjih letih je bila tako zaščitni obraz modne hiše Moschino, krasila pa je tudi številne modne naslovnice.

Linda Evangelista foto: Profimedia

Christy Turlington (47) je bila zaščitni obraz številnih modnih hiš, verjetno pa bo vsem v spominu ostala po svojih dolgih trepalnicah v oglasu za kozmetično hišo Maybelline. V zadnjem času se vse bolj posveča humanitarnim projektom.

Tatjana Patitz (50) ni nič več v modnem svetu, 50 letnica danes obožuje jahanje in svoj čas posveča kampanjam za ohranjanje okolja in se bori za pravice živali.

prejšnji članek
Znana pevka spet zaljubljena, tokrat v 13 let mlajšega
Svet slavnih
Znana pevka spet zaljubljena, tokrat v 13 let mlajšega
naslednji članek
Vam bolj pristajajo kratki ali dolgi lasje?
Moda&Lepota
Vam bolj pristajajo kratki ali dolgi lasje?
#obraziavenija
obraziavenija