1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavno igralko zbadali zaradi debelosti, ona vsem povedala svoje

7. 12. 2016; 01.03
Avtor: K.A.
Amy Schumer

Amy Schumer foto: Profimedia

Kljub temu, da so ji številni namenili zbadljive komentarje, se komičarka požvižga na vse in ostaja še kako ponosna sama nase.

Ameriška komičarka Amy Schumer je bila pred dnevi izbrana za vlogo v filmu o popularni lutki Barbie, kaj kmalu pa so se na družbenih omrežjih pojavili zlobni komentarji. Številni so bili namreč mnenja, da je Amy daleč premočna za vlogo Barbie, oz. da bi morala takšno vlogo odigrati kakšna bolj suha hollywoodska igralka. 

"Ponosna sem nase in ponosna sem na to, kako živim svoje življenje. Vedno povem, kar si mislim in za tem stojim. Borim se za tisto, v kar verjamem in lahko sem srečna, da delam z ljudmi, ki me imajo radi. Ko se pogledam v ogledalo, vem kdo sem. Sem čudovita prijateljica, sestra, hčerka in punca. Sem odlična komičarka, ki polnim dvorane po vsem svetu."

Zlobne jezike je utišala z besedami, da je uspešna, saj snema filme, piše knjige in je neustrašna. Obenem pa se je zahvalila tudi vsem tistim, ki jo podpirajo: "Hvala vsem za lepe besede, misli in iskrene objeme. Moje sočutje pa tudi vsem tistim, ki niso na moji strani, saj vem, da je njihovo življenje težje, kot bo naše kdajkoli. Hvala vsem tem ljudem, saj je sedaj še toliko bolj očitno, da sem bila še kako prava izbira za to vlogo."

Svoje je zaključila s komentarjem, da so to "tiste vrste odzivi, ko se zavem kako zelo na napačni poti je naša družba in vem, da bomo le s skupnimi močmi uspeli priti nazaj na pravo pot. Za vse tiste, ki ste kdajkoli doživeli takšne napade, veste kako je to videti. Borila sem bom za vse vas in seveda tudi zase in tudi vas prosim, da se borite zase," je bila odločna Amy.

prejšnji članek
Želite popolne obrvi? Nič lažjega!
Moda&Lepota
Želite popolne obrvi? Nič lažjega!
naslednji članek
Naravni nasvet, ki zdravi razpokane ustnice
Moda&Lepota
Naravni nasvet, ki zdravi razpokane ustnice
#nasazenazenska
nasazenazenska