petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je drugi otrok že na poti?

29. 11. 2016; 09.29
Avtor: A.K.
Adele

foto: Profimedia

Slavna pevka si je premislila, zdaj si želi še drugega otroka.

Britanska pevka Adele ima štiriletnega sina Angela, ki ga obožuje. Obdobje po njegovem rojstvu je bilo za pevko precej naporno, saj se je borila s poporodno depresijo, a si je kasneje opomogla. Takrat je bila prepričana, da bo imela sina edinca, zdaj pa krožijo že drugačne govorice. Pevka je zdaj menda pripravljena na drugega otroka.

Po rojstvu sinčka je bila težko bitko s poporodno depresijo. »Bila sem obsedena s svojim sinom, zdelo se mi je, da nisem dobra mati in da ničesar ne naredim dobro. Depresija in žalost prideta v različnih oblikah,« je nedavo dejala pevka. Priznala je še, da odkar je postala mama, se je popolnoma odpovedala cigaretam in popivanju alkohola. Adele pa tudi redno obiskuje svojega psihoterapevta in tako premaguje vsakodnevni stres, ki ga doživlja kot sveža mamica. Za nekaj časa se je tudi povsem umaknila z glasbenih odrov, da bi lahko kar najbolje poskrbela za svojega prvorojenca. V enem od intervjujev je priznala, da se občasno še vedno bori z malodušjem, a je zdaj veliko bolj mirna in osredotočena. Vsak dan si vzame vsaj uro ali dve, ki ju posveti zgolj sebi in delu na sebi. 

foto: Profimedia

Preden se je začela njena turneja po ZDA, sta se Adele in njen partner Simon Konecki precej zbližala z še enim znanim parom, in sicer z Robbiejem Williamsom in njegovo ženo Aydo. Veliko časa so preživeli skupaj, ker se tudi njihovi otroci odločno razumejo in si delajo družbo. Robbie in Ayda imata 4-letno hči Theodoro in 2-letnega sina Charltona. »Adele si ni želela več otrok, ampak odkar se druži z Robbiejem je ugotovila, da bi bilo to odlično za njenega sina. Zdaj s Simonom razmišljata o drugorojenci,« pravijo njuni prijatelji. 

prejšnji članek
Prva dama ZDA presenetila z drugačno podobo
Svet slavnih
Prva dama ZDA presenetila z drugačno podobo
naslednji članek
Najprej ga je imela Diana, Kate ne zdrži brez
Svet slavnih
Najprej ga je imela Diana, Kate ne zdrži brez