najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem ali poti v interesu države?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ Harry zaradi dekleta prevaral medije

8. 11. 2016; 08.00
Avtor: sn
Meghan-Mermaid-Pose

Dekle, ki mu je uspelo zapeljati najbolj zaželenega samca na svetu: Meghan Markle. foto: Profimedia

Najbolj priljubljeni član britanske kraljeve družine je svoje podanike osvojil z veselo naravo in deškim šarmom, na katerega se neumorno lepijo predvsem pripadnice nežnejšega spola.

Meghan zaradi seksi scen, ki jih je odigrala v televizijski seriji Suits, konzervativnemu britanskemu dvoru sprva ni ustrezala, a so se Harryjevi izbiri že vsi uklonili.

Nedvomno je statusu njegove žene in princese najbliže njegova najnovejša ljubezen, igralka Meghan Markle, s katero sta par že od julija, a sta ljubezensko zvezo pred mediji izvrstno skrivala.

Tudi prevara, katere namen je bil, da užijeta intimne trenutke v dvoje, jima je uspela: Harry je namreč za pretekli vikend odpovedal let za Toronto, na skrivaj sedel na drugo letalo in noč čarovnic preživel s svojo ljubico.

Obujanje spominov

Chelsy Davy je bila prinčevo dekle sedem let in z eno nogo že na dvoru. foto: Profimedia

Ob odkrivanju česarkoli zanimivega o novi Harryjevi ljubezni se seveda obujajo tudi spomini na mladenke, ki so mu doslej grele posteljo.

Za najbolj resno kandidatko za soprogo je veljalo njegovo prvo dekle, danes 31-letna Chelsy Davy, ki je bila prinčeva partnerica od leta 2004 do 2011. Hči bogatega poslovneža iz Zimbabveja je zvezo prekinila s pojasnilom, da ne more zdržati 24 ur pod nadzorom dvora in pred radovednimi očmi medijev.

Živahno obdobje

Manekenka Florence Brudenell-Bruce je Chelsyino mesto kaj hitro zasedla in ga tudi zapustila ter se vrnila k dolgoletnemu partnerju, multimilijonarju Henryju St. Georgeu, s katerim je zdaj poročena.

V naslednjih mesecih so se ob Harryju zvrstile še igralka in manekenka Cressida Bonas, priljubljena pevka Ellie Goulding in še ena igralka Jenna Coleman. Vsa dekleta so Britanke, a princa je očitno dokončno ukrotila tujka.

Pevki Ellie Goulding so kritiki napovedali bleščečo kariero, še preden je spoznala princa. foto: Profimedia

prejšnji članek
Ana Dolinar Horvat po Eni žlahtni štoriji končno spi
Svet slavnih
Ana Dolinar Horvat po Eni žlahtni štoriji končno spi
naslednji članek
Ločitev: Znana igralka o bolečini in aferah
Kultura
Ločitev: Znana igralka o bolečini in aferah